Originally posted by B997NDL
View Post
Placute de frana
Collapse
X
-
Pai eu nu mai vreau "dealea alea" de origine ca sunt negre si urate,,vreau acum FQT ca sunt argintii si se potrivesc cu, culoarea masinii mele.
Deci vreau sa fiu asortat,,asa placute asa masina,,plus de asta ca sunt si frumoase rau in poza de mai jos si mi-au facut cu ochiul de prima data...adica dragoste la prima vedere.Attached Files
Comment
-
-
nu stiu de ce dar de cand am pus fsl-urile (vreo 15k km) am o vibratie la franarea usoara... dupa ce apas mai puternic pedala vibratia dispare.... oare sa se fi ovalizat discurile? daca pun niste placute mai dure, gen premier, o sa dispara vibratia asta sau trebuiesc schimbate discurile?Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Originally posted by vvasile View PostEu am mers cu placutele si discurile din fabrica 59800km. Mecanicul (bun prieten) a zis ca acum trebuie sa schimb si discurile, nu numai placutele, avand buza destul de mare. Placutele ar mai fi mers, dar din cauza varstei (>6 ani) deja se descompuneau.
Discurile se schimba pe la 120 000 de kilometri, in nici un caz la doar 60 000 de km.
Nu schimba discurile ca le schimbi degeaba.
Eu am 80 000 de km cu discurile originale si nu au uzura semnificativa. (sunt la al doilea set de placute de frana - placutele originale m-au tinut aprox. 60 000 de km).Logan GPL 1.4
Comment
Comment