Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 827sam fii capitanul nostru!
    Cum sa tii bre 7 sau 9 ani lichidul de frana in borcanul ala?
    Faptul ca-ti "ingheata" rotile la 60km/h nu inseamna ca ai frane bune.
    Dar la uleiul ala de servo ai umblat? Sau e "pe viata" ca ala din cutia de viteze?
    Glumesc desigur!

Si pentru ca suntem in 2013 aerisirea - mai ales in service - NU se face "facand pedale". Pompa aia de vid (un borcan nenorocit legat la un compresor) se foloseste si pentru scoaterea lichidului vechi de pe conducte!
    Dar de, obiceiuri vechi... si proaste!

Comment

• pentru cei carora le place riscul, au la Augsburg Militari si Colentina oferta dupa cum urmeaza:
      placute + discuri frana ventilate (ambele Comline) + manopera = 277 lei

placute + discuri frana pline (ambele Comline) + manopera = 244 lei
      vorba cantecului, who the f*ck is Comline ?!

am gasit http://www.comline.uk.com/brake-pads

Comment

• Or fi buni, nu-i cunosc.
        Prefer sa pun ce au folosit altii, d-astea mai lumesti: TRW, Brembo, ATE, Ferodo...

Comment

• asa ma gandeam si eu. parca e prea ieftin...

Comment

• E timpul sa schimb placutele OEM FER188 cu ceva ATE 13.0460-7270.2 aftermarket.

Si schimb si lichidul ca are vreo 2-3 ani si 35.000Km cat au si placutele de pe masina. Dupa cum arata mai merg inca 15.000Km lejer, dar vreau sa scap de haraitul de la frana dupa ce se incalzesc placutele (asta banuiesc acum ca e cauza).
            Attached Files

Comment

• Pentru cei care au discuri pline(cele din fabrica) ce placute de frana recomandati?

Comment

• ce lichid de frana recomandati la un ,,logan 2007?,,

Comment

• Citeşte aici, cam ce folosesc userii pentru Logan; să nu amestecăm lucrurile.
                  Multumesc.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• @raducu
                    Ferodo Premier FDB 1781

@psanyro
                    DOT 4
                    DACIA, ATE...etc

Comment

• Multumesc de raspuns. Deja am achizitionat placutele; urmeaza sa le montez.
                      Last edited by 77sky; 11 June 2013, 20:45.

Comment

• Am schimbat placutele OEM de VAN FER188 dupa 35.000km. Motiv: huruiau la franare usoara dupa incalzire. Am schimbat si lichidul de frana cu ATE TYP200.

Pare ca au in compozitie mai mult metal decat cele ATE prezentate cu o pagina in urma.

Prima impresie cu placutele ATE dupa 10km: pe acelasi drum zilnic serviciu -> casa: la parcarea in fata blocului franele nu mai huruiau.

Evident cu fiecare frana prind din ce in ce mai bine. Exista rodaj pentru placute?
                        L-am citit pe cel al lui dr_mke despre discuri. Oare se aplica si la placute cu discuri vechi?
                        Attached Files

Comment

• Exista rodaj pentru placute, mai ales daca discurile sunt vechi.
                          [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

• Sa integem ca pe discuri noi nu este musai ?
                            sigpic

Comment

• Nu inteleg treaba asta cu scartait, huruit, etc, doar nu face ca la tren.

Sa prinda frana bine si ma doare la basca de scartait/huruit.

Cu ATE iti pot confirma ca dupa vreo 1000 km o sa-ti scartaie bine.

Comment

• O placuta buna scartaie macar putin la viteze mici.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google