Octaviane nu pune fdb845 pe discuri pline ( mai ales ca sunt trw) pentru ca ai sa capeti bataie la disc, eu sunt patit pe discuri ferodo
Placute de frana
Collapse
X
-
Cum adica mai ales ca sunt TRW?
Din review-uri e clar ca Ferodo discuri pline+FDB845 e fiasco, discurile sunt slabe, eu ma bazez pe TRW pt ca fata de alea de fabrica au tinut MULT mai mult, uzura minima, probabil o fonta mai de calitate.
Comment
-
Nici unul dintre voi nu stie daca duritarea discurilor TRW montate in fabrica este aceeasi cu duritatea discurilor TRW vandute ca piesa aftermarket.
Posibil ca Dacia sa ceara o fonta mai putin dura dar mai ieftina, iar TRW de capul lui sa nu vanda o mizerie.
Doar o idee... Octavian poate incerca.
Comment
-
Originally posted by 827sam View PostTrw erau ale mele de fabrica, moi ca untul
Dupa esperienta avuta fdb845 nu se impaca bine cu discuri pline
eu as pune fdb1781 in locul tau
Oricum nu sunt genu care sa friga la nebuneala discurile, rar cand trag cate una violenta, si atunci o fac pt ca situatia o cere (cazuri de trafic sau ma tracaseaza nevasta-mea)
Comment
-
am citit si am observat ca toata lumea vb de tot felul de marci de placute pentru logan dar a vazut cineva,sau poate a auzit ori a folosit placute FERMIT pentru logan,vechiul producator romanesc de placute le face reusite pentru logan?la mine in oras am vazut intr-un magazin setul la 50 ron,intrebarea e se merita sa pun?a folosit cineva marca asta?
Comment
-
Vad ca pe forumuri parerile sunt impartite despre TRW GDB-400, le-am schimbat si eu dupa 45.000 pe cele originale cu acest model, discurile sunt inca cele originale.
Dupa cati kilometrii pot sa zic ca au preluat suprafata de franare si franeaza 100% ?
Ca si feedback pot sa va zic ca frana prinde bine , dar parca are un fade la inceput, si nu "musca" asa de tare din disc fata de cele originale. Multi zic ca sunt bune , dar totusi parca nu sunt 100 % satisfacut de ele . Ce placute se apropie sau chiar depasesc performantele celor origionale cu care a venit masina ?sigpic
Comment
-
După aproximativ 500 km făcuţi în oraş se mulează cum trebuie pe disc.
Comment
-
Originally posted by Bad_Wolf View Post...... TRW GDB-400, ..........dar totusi parca nu sunt 100 % satisfacut de ele . Ce placute se apropie sau chiar depasesc performantele celor origionale cu care a venit masina ?
Ce se apropie de placutele de uzina sunt ATE-urile, spun doar din ce am folosit, am incercat inainte si eu TRW, Remsa, dar ATE-urile s-au prezentat cel mai ok pe departe, atat la franare la rece cat si la cald (si nu au belit discurile).
Nu sunt chiar ieftine, dar merita banii fara nici o retinere.
Colegii mai spun ca si Ferodo Premier sunt chiar mai bune decat cele de fabrica (nu ma pronunt pt ca n-am avut) dar cica nu sunt asa de "prietenoase" cu discurile, cazuri concrete si aici cu ceva pagini in spate.
Comment
Comment