If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
adica la 125000 tu ai discurile din fabrica ?! da-mi voie sa nu cred ca tine un set de discuri 125000 km.
De ce nu? Eu speram sa tina macar vreo 3 randuri de placute, adica vreo 250k km .
Glumesc. O sa le arunc pe la 160k, cand o sa schimb al doilea rand de placute. Momentan sunt in cote.
De ce nu? Eu speram sa tina macar vreo 3 randuri de placute, adica vreo 250k km .
Glumesc. O sa le arunc pe la 160k, cand o sa schimb al doilea rand de placute. Momentan sunt in cote.
adica tii 80000 un rand de placute ?! dar cum mergeti, fratilor ?!
la mine tin cam 30-35 de mii.
scuze. acum am vazut ca esti din valeni. pai ce vrei ?! de la apaca, la cotroceni ( cam 2 statii) pun 100 de frane.
Peste noapte m-am trezit si eu cu un set nou de ferodo fdb845 puse pe discuri brembo PVT.
Abia am 100 km si tre sa le pasuiesc, cost investite 186 discurile epiesa.ro si fdb845 75 lei de la piesenet.
Manopera executata de subsemnatul, culisele au fost umplute pana la refuz cu pasta ceramica, frana incepe sa "muste" bine, pedala foarte sus, tare si responsiva. Sabotii prind de la primul dinte deci eficienta e maxima.
Impresii dupa 1000 km cu trw 1634 pe brembo max : la rece e slabuta combinatia, primele 2-3 franari pana se incalzesc apoi e in parametrii, dar daca nu le incingi bine, n-ai frane
Ti-am zis ca nu sunt nemaipomenite.
Incearca ATE data viitoare.
Aș vrea să schimb și eu plăcuțele de frână la 51000 km și lichidul de frână. Plăcuțele de frână Bosch sunt ok? Ce altceva ar trebui verificat la sistemul de frânare la kilometrii aștia? Nu am umblat la nimic până acum, totul e original și a funcționat ireproșabil, am mașina de nouă. Mulțumesc.
Sunt plăcuţe de frână mult mai bune decât Bosch (vezi ATE, Ferodo).
Ţinând cont de numărul de kilometri ar fi bine să faci şi o desprăfuire a saboţilor de frână spate.
Aș vrea să schimb și eu plăcuțele de frână la 51000 km și lichidul de frână. Plăcuțele de frână Bosch sunt ok? Ce altceva ar trebui verificat la sistemul de frânare la kilometrii aștia? Nu am umblat la nimic până acum, totul e original și a funcționat ireproșabil, am mașina de nouă. Mulțumesc.
La 51000 n-ai ce altceva sa faci, doar sa schimbi placutele daca e cazul.
De ce vrei sa schimbi placutele? Le-ai verificat, mai intai?
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Cele mai proaste placute folosite de mine au fost Bosch. Au lasat urme in discurile de origine, nu se pupa deloc, sunt prea dure placutele.
Multumesc de răspunsuri. Ar trebui schimbate, m-am uitat la ele în Martie când am pus cauciucurile de vară și mai au 3-4 mm până la metal. Peste două săptămâni vreau să merg la mare și vreau să pregătesc mașina. Probabil că o să fac o revizie generală la sistemul de frânare (schimb lichid frână, curățare și ungere culise, schimb plăcuțe frână, desprăfuire saboți și verificare stare). Credeți că este nevoie să schimb saboții de frână la kilometrii aștia?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment