Plăcuțe de frână FDB1781 - foarte eficiente fără să afecteze discurile, se regăsesc și în echiparea de fabrică. Eu le am pe discuri Ferodo care și acum, după 60000 km, sunt în stare excelentă, interval în care am schimbat doar vechile GDB400, metalfree, disc-friendly dar nu la fel de eficiente ca cele de mai sus.
Placute de frana
Collapse
X
-
La 68 000 cred ca am schimbat a 7 - 8 oara, cel mai scurt interval a fost de 4 luni.nu-mi venea sa cred ajunsese fier pe fier.
am uitat de Master sport, le-am tinut o luna dupa care le-am aruncat, (erau aproape noi)nu prea se oprea masina, cam patinau.
Comment
-
-
Trebuie sa schimb la masina placutele , am ajuns la 30000Km si mai am "carne" pe placute aprox 3mm.
Am cumparat de la Episesa.ro placute FERODO FDB4615.
Cel mai complet catalog de piese auto din Romania ce cuprinde atat producatori OEM cat si aftermarket. Identificare dupa serie sasiu, consultanta de specialitate, retur in 14 zile.
Azi daca am timp am sa ma ocup de inlocuirea lor.
Ca fapt divers am intrebat la Adras(drumul taberei) cost placute frana originale 179 lei fara manopera.Captain of the black pearl
Comment
-
Last edited by B997NDL; 17 March 2016, 12:31.
Comment
-
Deci sunt cele cu sigla Renault Group cu holograma. Am banuit. Multzam fain.
Am mai vazut unele la care in loc de Renault Group scrie "Pieces d'origine" tot cu sigla Renault. Care e faza cu alea? Sunt facaturi?
Cat te-a costat manopera doar pe montare placute?sigpic
Comment
-
Originally posted by balooo View PostDeci sunt cele cu sigla Renault Group cu holograma. Am banuit. Multzam fain.
Am mai vazut unele la care in loc de Renault Group scrie "Pieces d'origine" tot cu sigla Renault. Care e faza cu alea? Sunt facaturi?
Cat te-a costat manopera doar pe montare placute?
Comment
Comment