Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu sunt originale pt. logan...pe cutie scrie ca sunt de clio 3...dar daca as fii gasit la dealer,in speta meridian pacii,originale le-as fi luat..
    nejustificat gasesc diferenta mare de pret...

Comment

• andrei, la dealer au mai multe marci de placute? am mers in dimineata asta cu o bataie suspecta la roata dreapta, a urcat-o pe cric, s-a uitat.. a constatat "nu mai ai vaselina la etrieri" , ca dupa juma' de ora sa ma sune sa-mi zica ca-s uzate placutele de frana in proportie de 99% (LOL?). Mi-a zis ca ma ajunge undeva la 200 lei. Am 20.600 de km.. Cum s-au dus asa repede? Sau e normal? multam

Comment

• Nu sunt mai multe marci de placute la dealer.
        Si eu le-am schimbat la 20.000 km, asa ca...
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• prompt, like always multam

Comment

• Originally posted by Iulian View Post
            andrei, la dealer au mai multe marci de placute? am mers in dimineata asta cu o bataie suspecta la roata dreapta, a urcat-o pe cric, s-a uitat.. a constatat "nu mai ai vaselina la etrieri" , ca dupa juma' de ora sa ma sune sa-mi zica ca-s uzate placutele de frana in proportie de 99% (LOL?). Mi-a zis ca ma ajunge undeva la 200 lei. Am 20.600 de km.. Cum s-au dus asa repede? Sau e normal? multam
            La diesel se schimba cam la 20.000-30.000km si la benzinare normal se schimba la 30.000. Eu la masina mea le-am schimbat la 40.000km, benzina.
            PS: ebi4fc avea cu loganu sau 46.000 (1.4mpi) si inca mai erau bune placutele
            Last edited by Tudor_cj; 18 December 2008, 13:46.
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi
            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Am fost ieri la ITP si am trecut fara probleme cu placutele originale, la aproape 45000 km.
              Le-am dus la un nene sa se uite la ele si a zis ca mai merg inca cinci mii linistit.
              Martinel rules!

Comment

• placutele de frana marca valeo ce puteti spune despre ele

am vazut in magazine pe pantelimon placute valeo sunt bune de ceva??????????
                Last edited by bogdan_radu; 25 December 2008, 15:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Sunt bune, dar la calitatea sunt sub Ferodo.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• pe mine 20000km ma tin placutele de frana. am 70000km si le-am schimbat de 3 ori. prima oara cu ferodo, a doua oara cu unele fake-renault si acum am pus bosch.
                    sigpic

Comment

• cele mai ,,tari'' placute sunt de la VALEO merg cu ele cam 31- 33 000 km in oras, mai exact in bucuresti ,si pe langa asta mai fac si taxi cu caruta mea!

Originally posted by bogdan_radu View Post
                      placutele de frana marca valeo ce puteti spune despre ele

am vazut in magazine pe pantelimon placute valeo sunt bune de ceva??????????
                      ia un set si nu o sa fi dezamagit! garantat mergi 30 000

Originally posted by ady62 View Post
                      Se discuta numai de un anumit tip . Ce parere aveti de: Lucas, Bendix, Valeo, Bosch, ETF, Jurid, Samko, Ate, Brembo, Remsa, Coseli- comentarii va rog .
                      ia un set valeo siai sa vezi ca sunt talent.am cu masina 123000 si le schimb cam la un interval de aprox.30000.eu zic ca raportul calitate/pret este unul bun
                      Last edited by leone_45; 28 December 2008, 07:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                        @Tudor_cj: Sunt Ferodo, nu Ferodo Brembo.
                        Is Brembo, ia vezi aci in poza,
                        Attached Files
                        Last edited by Tudor_cj; 4 January 2009, 14:01.
                        2004 Dacia Logan 1.4MPi
                        2006 Dacia Logan 1.5dCi
                        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• tudor_cj: asa am luat si din magazin de cartier placute, cutie identica ca in poze, dar erau fake-uri. am intrebat-o de holograma si vanzatoarea mi-a spus ca a avut da a rupt-o ea oricum m-au tinut 22000km, au fost bune
                          sigpic

Comment

• Intrebare pe un logan de 1.4 ce dimensiuni de discuri intra?Pot sa pun 259?Un prieten vrea sa ia discuri noi si sa nu luam porcarii.Multumesc

Comment

• ms ms pt informatie

deci sunt bune cele valeo sau nu sa stiu ce fac

deci se merita valeo,sa inteleg ca se uzeaza placutele repede dar nu afecteaza discurile???????????
                              Last edited by bogdan_radu; 6 February 2009, 20:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• eu am 43400 cu cele originale .. la 45000 le schimb cred ca .. orice ar fii
                                pana la urma care sunt preturile ? un PM va rog daca se poate
                                andrei help plss
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google