Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• trw c+48 sunt bune placutele astea?

Comment

• incercati placutele ATE

sunt foarte bune .sunt echipare originala la multe masini nemtesti

Comment

• Salutare tuturor !
        Imi poate spune si mie cineva cam la cati km se schimba placutele de frana ?
        La al meu Logan au fost schimbate placutele si discurile la revizia de 30.000 km , iar masina are acum 45.000 km. Discurile le-a schimbat fostul proprietar cica ''la recomandarea service-ului''-autorizat...E necesar sa fac o verificare a acestora la revizia de 45.000 ?
        Multumesc !

Comment

• Cum sa schimbi asa repede discurile de frana nu are rost numa daca nu ai ce face cu banii.

Comment

• @hidemind: Depinde de stilul de condus, daca mergi preponderent in regim urban cu frane multe, placutele de frana se tocesc la aproximativ 20.000 km, iar daca nu, pot tine si peste 30.000 km. Ar trebui totusi o verificare vizuala la revizia de 45.000 km.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Eu sunt in mare dilema, ce placute sa cumpar...?
              D-astea cu 70 lei setu sau originale , scumpe ca naiba?

Comment

• va vand un pont : foarte foarte multe piese se potrivesc de la supernova si...sunt cred ca jumatate de pret

Comment

• Pe la Mioveni se spune ca sunt cam 70-80 roni astea originale

Comment

• Pai tu tre' sa stii mai bine )
                    Oricum greu de crezut.

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                      Cum sa schimbi asa repede discurile de frana nu are rost numa daca nu ai ce face cu banii.

Inseamna ca cei de la service-ul autorizat NALBA din Galati sunt niste nesimtiti. I-au schimbat fostului proprietar al masinii cica si filtrul de polen , cu toate ca masina nu e dotata cu asa ceva. Una peste alta ''scorul'' pt. revizia de 30.000 km , l-a ajuns pe fostul proprietar 1000 ron.
                      E posibil asa ceva ?

Comment

• ieri mi-am achizitionat Ferodo, le-am montat ! Aveam cu placutele originale 40 mii km! Mai mergau 10 mii iar discurile sunt impecabile ! Cred ca este vorba si de stilul de condus...
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by hidemind View Post
                          Inseamna ca cei de la service-ul autorizat NALBA din Galati sunt niste nesimtiti. I-au schimbat fostului proprietar al masinii cica si filtrul de polen , cu toate ca masina nu e dotata cu asa ceva. Una peste alta ''scorul'' pt. revizia de 30.000 km , l-a ajuns pe fostul proprietar 1000 ron.
                          E posibil asa ceva ?
                          Asta este hotie pe fata cum sa te coste revizia de 30 mi km 1000 ron au cam pus cam multe din burta de la ei de au unflat asa tare factura scuze dar fostul proprietar a fost un pampalau!

Comment

• Am fost azi la Magazinul de piese auto Dacia, la reprezentanta, am tot dezbatut codu asta U3360.
                            Placute de origine oferite de ei sunt cele din poza (identic codificare, marca BREMBO).
                            Pret 222 lei.
                            Set placute Bosch (nu m-am mai uitat dupa cod) ~70 sau 80 lei setul.

La un alt magazin (import) am gasit TRW la 145 lei setul , si tot TRW la 70 lei setul cica la fel dar difera codul... :|
                            Sunt bulversat, pai daca ei spun ca astea BREMBO sunt de origine, apai astea sunt.

La poza atasata, Andrei a spus ca nu sunt de origine, il rog sa-si sustina afirmatia, atata timp cat eu in magazinu' lor asta am gasit (deci exact ce se vede in poza, atentie - poza e chiar cutia data de cei de la Dacia in urma schimbului de placute).
                            Attached Files

Comment

• EBC GREENSTUFF ceramica si kevlar
                              Attached Files
                              sigpicMy ride

Comment

• placutele de frana cele cu 70-80 lei sunt ok tin 30000 km?
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google