Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cum a zis si joker ... depinde foarte mult de stilul de a conduce ... bosch sunt nr 1 in sisteme de franare casnic(si stiu foarte bine ce vorbesc)
    ... daca ai un stil sportiv ... nu te tin 30000km ... iti recomand ceva mai sport spre racing
    sigpicMy ride

Comment

• si eu am 38.000 deja si tot cu placutele originale, cred ca am sa imi achizitionez tot TRW la 60-70 ron setu cum am si pe masina am consultat un mecanic
      sigpic

Comment

• de unde pot sa achizitionez si eu placute TRW 70 lei setul ? sunt mai nou pe aici.
        sigpic #

Comment

• eu am avut twr si im s-au parut net superioare celor originale ... camla nivel cu ferodo racing dar sunt inferioare ebc ...
          sigpicMy ride

Comment

• Ale mele au aproape 16 mii de km ,masina are un an.Stie careva in carte la cati km scrie ca trebuie schimbate placutele?

Comment

• placutele se schimba la 30000 km , 60000 km, 90000 km si tot asa din 30 in 30.
              sigpic #

Comment

• Alin eu stiu ca la 30000Km se schimba dupa carte!eu de ex nu le-am schimbat atunci ca or mai mers, le-am schimbat la revizia de 45 si mai aveau ceva "carne" pe ele!
                sigpic

Comment

• Eu in carte nu am gasit.
                  Eu cred ca mie mi-au dat o carte cu mai putine file ca nu prea gasesc multe.))

Comment

• Si eu am placute TRW la 70 lei setul. Dupa vreo 3000 km pare ca sunt ok, cam la acelasi nivel sau chiar putin mai sus decat cele originale. Dar mai mult voi spune si la vara, ca acum este irelevant dupa 2 luni de iarna, in situatia in care eu am cauciucuri de vara. .
                    Poate in curand voi pune si senzorul de uzura, sa fie acolo...
                    GL-22-TOF

Comment

• danielliviu de unde ai cumparat placute trw cu 70 lei setul ?
                      sigpic #

Comment

• pai nene depinde de stilu fiecaruia de condus eu am mentionat am 38mi tot cu placutele originale ce is pe masina deci nu leam skimbat la revizia de 30 de mi sa vad cum arata placutele si poate nu le schimb nici la 40 de mi mai vedem
                        sigpic

Comment

• eu l-am scimbat la 30000 km pe cele originale dar nu mai stiu ce placute am pus si acum am 57600 km si sunt praf deci au franat 27600 de km ma intereseaza placutele trw cu 70 lei dar nu stiu de unde sa le comand.
                          sigpic #

Comment

• Eu le-am luat direct de la un magazin de piese din oras. Tot de acolo am luat si filtrul de aer si cel de polen. Cred ca tot la ei ma duc si pentru ulei+filtru, ca au si service bun.
                            GL-22-TOF

Comment

• am crezut ca pot sa cumpar de la cineva care se ocupa cu piese de pe site dar maine am sa merg la magazin sau le comand de la un service.
                              sigpic #

Comment

• La revizia de 30000 mi s-au skimbat placutele, cand m-am dus prin nov la revizia de 45ooo mi-au spus ca tb skimbate si placutele si discurile 950 ron ) ca nu ma mai duc nici 2000. Acum am 50200 si nu le-am skimbat inca, au inceput sa scrataie in mers. Am sa merg la un service, (nu ma mai duc la ei desi mai am 1,5 ani garantie....) sa vedem daca tb schimbate. Pentru ce placute sa optez? Am un Laureat Plus 2007 cu abs bosch 2.
                                VA ASTEPTAM PE LA NOI!!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google