vreau sa imi schimb si eu placutele! ce marca imi recomandati?
Placute de frana
Collapse
X
-
placute de frana Febi Bilstein
salutare.a venit timpul sa schimb si eu placutele de frana si am luat un set Febi Bilstein-65 lei.cei de-acolo mi le-au recomandat ca fiind de buna calitate.made in germany.el cica are pe audi si e super multumit.i-am zis ca daca nu sunt bune ma intorc la el la magazin si stau pe scari si-i fac antireclama. . vroiam sa iau Ferodo Premier dar am gasit multe variante de preturi(75, 95, 140, 150)-FDB 845, si am zis ca nu risc sa iau cine stie ce turcisme.
a mai folosit cineva astfel de placute, febi, sa imi spuna si mie niste impresii?
o sa le pun zilele astea si o sa revin cu informatii si poze daca e nevoie.
Comment
-
La mine in oras (Targu Jiu) nu am gasit decat placute ca cele din cutia din poza atasata(in afara de cele facute de S.R.L.-uri).
Ce ziceti de ele?
Pretul este 180 ron si unde scrie "pise de origine"nu este o holograma ca cele de la CD-uri dar daca o misc in lumina are ceva straluciri.Attached Files
Comment
-
Originally posted by oivp2003 View PostLa mine in oras (Targu Jiu) nu am gasit decat placute ca cele din cutia din poza atasata(in afara de cele facute de S.R.L.-uri).
Ce ziceti de ele?
Pretul este 180 ron si unde scrie "pise de origine"nu este o holograma ca cele de la CD-uri dar daca o misc in lumina are ceva straluciri.
De astea am avut si eu (fara Brembo scris) si dupa vreo 3000 km le-am dat jos pt ca era sa mor de vreo doua ori (franau prost).
Comment
-
Holograma aia e, scrisu in relief se vede in culori.
Eu ti-am spus, ambalaj identic cu poza pusa de tine si am luat teapa, le-am dat jos ca nu prindea frana bine (in jur de 100 lei am dat).
Daca au cutie la fel, dar pe care scrie si BREMBO, ia-le pe alea ca sunt originale (ce pune Dacia in service ) si frana prinde foarte bine.
Comment
-
Din cate am inteles si de la alti colegi, se schimba/verifica pe la 180-200.000 km.
CristiStreulea a desfacut ferodourile pt verificare/curatare.
Uite aici tutorialul
Comment
Comment