Ok m am prins de mult de asta dar vad ca la dealer se gasesc ''remsa'', ''textar'', doar de astea stiu eu ,dar poate mai sunt si altele invaluite in ambalaj renault, ceea ce inseamna ca au contracte cu 2 producatori pentru acelasi reper, sau dealerii fac manarii?
Placute de frana
Collapse
X
-
Nu fac manarii.
La dealer/magazin de dealer, gasesti placute de la 200 lei pana la 40 lei.
Nu te obliga nimeni sa pui numa' d-alea de origine (care franeaza bine, Brembo sau Ferodo).
La fel si discuri de origine cat si ATE TRW, Brembo, etc (pe comanda daca nu au in stoc).
Comment
-
nu stiu ce aveti voi cu placutele originale ca mie unul mi sau parut si proaste si scumpe si le-am schimbat mai repede ca la cald franau foarte prost, acum am pus REMSA si imi franeaza foarte bine si nici nu-mi sapa in discuri ca m-am uitat, deci eu unul sunt foarte multumit de ele si nu sunt nici scumpe, iar de schimbat se schimba intr-o joaca in 30 de minute n-ai ce face, iar ca si discuri recomand FERODO sunt de calitate si au un pret bun.
Comment
-
-
salut
am si eu nevoie de o recomandare
urmeaza sa schimb placutele si as vrea sa pun ferodo premier. ce parere aveti ?
Comment
-
cele de la renault costa 60 de ron cu 20 de ron in plus nu cred ca e mare diferenta.
Comment
-
Le-ai testat pe ambele? Daca nu...
Alea de ''Renault'' cu 60-100 lei (depinde de magazin) sunt execrabile - le am impachetate noi-noute (nici 2000 km rulati cu ele), le fac cadou cine le doreste.
Pt taxi/oras sunt ok, dar atat.
Ferodo in schimb am auzit numai pareri bune (mai ales FerodoPremier).
Comment
Comment