Originally posted by Daniel68
View Post
Cea mai ieftina masina de intretinut pe km (logan dci);)
Collapse
X
-
-
Tata cu dci de 85 are consum de 7 in oras (nu merge subturat cu ea) iar eu daca merg frumusel la consum scot 9 pe GPL (poate si mai putin, nu am testat ca nu merg la consum deloc)). Daca ne gandim cat costa 7 litri de motorina vs. 9 litri de GPL, aici gazul cam iese in avantaj, la fel ca si reviziile dci vs. benzina + GPL.
@alin: masini care se fabrica, Matiz e istorie, nu se mai produce.
Comment
-
cand mi am luat masina cei de la ipso incercau sa mi ofere un 1.6 cu mai multe dotari ca ar fi acelasi pret cu dci-ul pe care l vroiam... normal am ramas "blocat" pe ideea mea ca vreau dci. inainte sa primesc masina stateam si ma gandeam ca o sa o tin cativa ani dupa care o sa o vand si o sa mi iau altceva sa zicem ca aveam mentalitatea influentata de spiritul de turma sa mi iau nu stiu ce sh da` golf, pasat sau alte nebunii. dupa ce am primit masina mi am schimbat mentalitatea radical acum nici prin cap nu mi trece sa o vand. de cand am luat o nu am bagat niciun leu in piese ca mi s a stricat ceva la ea, doar ce imbunatatiri am vrut eu sa i fac (casetofon, boxe, folie, alte jante etc.). comparativ cu prietenii mei care si au luat sh-uri si au bagat destul de multi bani ca sa repare una alta....
legat de intretinere reviziile le am facut la timp....de consum nici numai zic sunt foooooooarte multumit prin buc am un consum de 5.2-5.3 iar afara daca merg in limitele legale mai scade un pic.
mie mi se pare o masina foarte buna si fiabila.
iar cei de genu colegului costi05 nu fac altceva decat sa se bage si ei in seama cu incercari de a strica imaginea unei masini si de a lauda un sh si asta din auzite ... cu idei de genu ca i dacie, ca i facuta de romani, etc.Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
www.upgradefaruri.blogspot.com
Comment
-
Costurile pe km ,insa completarea la cheltuiala se mai ridica prin intretinere la dci-uri.
La benzinare depinde ce alegi,oricum intr-un oras cu trafic mai lejer poti scoate chiar si un 7 % consum mediu urban(fara vreun filtru minunat).Insa pentru zgarciti mai exista si solutia GPL after
Comment
Comment