Curatenia De Duminica Skoda Octavia II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curatenia De Duminica Skoda Octavia II

Amicul meu avea o mare problema, contaminantii capatati de la spalatoriile de cartier.

Asa cum am invatat cu totii spalarea se face in doua etape nu in una singura. Dar asta e alta discutie....

Sa incepem:

Am prespalat masina cu spuma ph neutral si apoi am spalat masina cu Citrus Wash and Gloss. Noutatea consta in faptul ca nu folosesc aparatul de spalat cu presiune decat la etapa cu prespalarea. Am constatat ca samponul se clateste extrem de usor atunci cand folosesc pistolul de stropit.

Sa trecem inauntru la temperatura de 22 grade celsius si sa incepem decontaminarea cu claybar sonus si Meguiars Last touch pe post de lubrefiant:

Atentie!, pana sa inceapa iarna masina a fost spalata de propietar dupa metoda celor doua galeti. Ceea ce vedeti in poza de mai jos se datoreaza celor exact patru spalari pe care le-a suferit masina din noiembrie si pana sa o spal eu astazi.

Howly Cow........e posibil asa ceva? Ceea ce vedeti mai jos este dupa doar o singura trecere peste capota motorului.

Dupa ce am decontaminat frumos vopseaua, am sters folosind un prosop ultra plush

hmmmmmmmmm, pardon l-am pus pe propietar sa isi stearga masina cu un prosop elite ultra plush

Mai apoi am sters toata masina cu Menzerna Top Inspection.

A urmat evident o ceruire rapida si eficienta.

Ce putea fi mai bun decat ceara Einszett Hart Glanz.

Ceea ce imi place extrem de mult la aceasta ceara este faptul ca ea se usuca foare rapid, se inlatura foarte usor, insa ca orice ceara este pretentioasa cu temperatura la care este aplicata.

Am setat in atelier o temperatura de 22 grade celsius si am inceput sa stropesc aplicatorul din bumbac cu Einszett Hart Glanz.

Ceara se usuca intre timp:

La sfarsit:

Masina a fost stearsa cu lavetele Menzerna Microfibre Polishing Towel

Si rezultatul:

Inca un client fidel Yankee Candle

Va multumesc pentru atentie.

Nu ezitati sa ma intrebati daca aveti nelamuriri

Am eu 2 intrebari
    Claybar sonus ce pret are...si de ce cantitate este nevoie pentru un Logan...
    si
    Dupa ce ai aplicat ceara Einszett Hart Glanz si ai lasat-o sa se usuce ai sters-o pur si simplu cu laveta sau a trebuit frecat?
    sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
      Am eu 2 intrebari
      Claybar sonus ce pret are...si de ce cantitate este nevoie pentru un Logan...
      si
      Dupa ce ai aplicat ceara Einszett Hart Glanz si ai lasat-o sa se usuce ai sters-o pur si simplu cu laveta sau a trebuit frecat?
      www.tuningmioritic.ro - pretul este aici, iti recomand kitul pentru claying, caci e mai de preferat decat sa folosesti un quick detailer in loc.

Pentru un logan in functie de cat de contaminat este, ai nevoie de cam o jumatate de baton.(Daca este foarte contaminat). Eu pentru octavia am folosit jumatate de baton si am impaturit de circa 3 ori clay-ul si inca mai e valabil. Mare atentie, inainte de folosire sa il tineti 5-10 min in apa calduta(nu rece, nu fierbinte)
      .

Ceara Hart Glanz nu necesita frecare intensa, si nici timp de uscare prea mare. Nu trebuie aplicata in miscari circulare. Toate astea salveaza incredibil de mult timp!

Daca mai sunt intrebari legate de produsele colindetailing.ro am sa va rog sa o faceti in threadul specializat.

Multumesc frumos
      Last edited by crististreulea; 18 April 2010, 00:40.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google