Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Urmeaza sa fac revizia de 1 an (ce mai face altceva in afara de "schimb-uri" habar n-am dar tare-s "curios"), si m-am interesat cat ajunge cu uleiul meu...cica 170 Ron, cu uleiul lor 285

Off topic: Tavi cand aud scartait usor dreapta fata (la franare) posibil sa se fi dus placutele sau de la ploaie...(12000 in bord). Txy.

Comment

• la km care-i ai, in nici un caz nu s-au terminat placutele de frana. doar nu mergi aiurea, adica acceleratie-frana, acceleratie-frana, acceleratie-frana ... posibil sa fi prins putin praf intre disc si placuta de frana
      Last edited by bogdan_1984; 18 October 2009, 16:33.
      sigpic

Comment

• Am 11400 km , masina a iesit din garantie. Ar trebui sa merg la revizia de 2 ani sau imi schimb singur uleiul si filtrul?

Comment

• Daca vrei stampila pe carnet, trebuie sa mergi la ei. Daca nu, iesi ceva mai ieftin.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• La ce imi foloseste stampila?

Comment

• Daca o sa vinzi masina, candva...dovedesti c-a fost intretinuta, adica o dovada mai oficiala.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• cand vei vinde masina , sa vaza ochiu la noul detinator ca are intretinerea la zi

Comment

• Factura fiscala de la ulei +filtru nu e buna?

Are rost sa schimb si filtrul de aer?
                  Last edited by adrian_s; 20 October 2009, 13:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cred ca totusi e bine sa ai reviziile facute la service autorizat si sa fie trecute in cartea masinii. Eu cand mi am luat maisina (SH) nu m-am uitatat la niciunana care nu avea cartea service ok, chiar daca proprietarul ma asigura ca masina nu are de 3 ori mai multi Km decat in bord sau ca a fost intretinuta ca la carete, chiar de nu are carte.
                    In concluzie eu zic ca fara carte tehnica la zi pierzi cel putin 10% din valoarea masinii dc o vinzi.

Comment

• Asta este adevarat dar daca dai ce trebe la service iti fac aia carte cu revizii!
                      Last edited by radu2008; 24 October 2009, 16:56.

Comment

• salut. care l-mi poate spune daca a facut vreodata revizia la service dacia cel de pe splaiul unirii.

Comment

• Originally posted by bzzzcp View Post
                          Salutare. Tre sa fac acum revizia de 90.000 km. Ca la marea majoritate (presupun) este criza si la mine.... Puteti sa imi spuneti ce trebuie schimbat la 90.000 ? Ce piese? Ce tip de ulei tre sa pun acum, in perioada asta? Si daca puteti sa imi recomandati o firma buna de placute frana si eventual pe cineva de unde pot sa le procur. Multumesc anticipat, Bafta

Adica prefer sa le cumpar eu si sa le monteze altcineva decat sa le puna aia din service. Si pe urma ma descurc eu cu stampila aia de service....
                          pai dak mai ai cartea de service scrie acolo la fiecare revizie ce se schimba...cel putin la mine asa e...am masina din februarie si acum trebuie sa ii fac revizia de 20000.

Comment

• Ce parere aveti de "pachetul" asta pentru revizia de 2 ani / 24.000 km la un 1.4 benzina?

Ulei: http://www.oilshop.ro/uleimotor/prod...products_id=93
                            Filtru aer: http://www.oilshop.ro/uleimotor/prod...ucts_id=413087
                            Filtru ulei: http://www.oilshop.ro/uleimotor/prod...ucts_id=413322

Placute: Textar, nu stiu exact de unde le iau
                            Bujii: recomandari? Sa le pun pe cele din service?

Multam'

Comment

• salut kiss fm. ce coincidenta tot 24000 km am si eu la revizia de 2 ani . interesante preturile acolo dar eu merg tot pe mana la service autorizat dacia. adica eu consider ca acolo sunt toate de cea mai buna calitate mai ales ca am prins o oferta cu uleiul gratuil ( elf) pana la sfarsitul lunii la service dacia cel de pe splaiul unirii.

Comment

• ce parere aveti de uleiul Dacia Oil 5W-30 ???

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google