If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Urmeaza sa fac revizia de 1 an (ce mai face altceva in afara de "schimb-uri" habar n-am dar tare-s "curios"), si m-am interesat cat ajunge cu uleiul meu...cica 170 Ron, cu uleiul lor 285
Off topic: Tavi cand aud scartait usor dreapta fata (la franare) posibil sa se fi dus placutele sau de la ploaie...(12000 in bord). Txy.
la km care-i ai, in nici un caz nu s-au terminat placutele de frana. doar nu mergi aiurea, adica acceleratie-frana, acceleratie-frana, acceleratie-frana ... posibil sa fi prins putin praf intre disc si placuta de frana
Last edited by bogdan_1984; 18 October 2009, 16:33.
Cred ca totusi e bine sa ai reviziile facute la service autorizat si sa fie trecute in cartea masinii. Eu cand mi am luat maisina (SH) nu m-am uitatat la niciunana care nu avea cartea service ok, chiar daca proprietarul ma asigura ca masina nu are de 3 ori mai multi Km decat in bord sau ca a fost intretinuta ca la carete, chiar de nu are carte.
In concluzie eu zic ca fara carte tehnica la zi pierzi cel putin 10% din valoarea masinii dc o vinzi.
Salutare. Tre sa fac acum revizia de 90.000 km. Ca la marea majoritate (presupun) este criza si la mine.... Puteti sa imi spuneti ce trebuie schimbat la 90.000 ? Ce piese? Ce tip de ulei tre sa pun acum, in perioada asta? Si daca puteti sa imi recomandati o firma buna de placute frana si eventual pe cineva de unde pot sa le procur. Multumesc anticipat, Bafta
Adica prefer sa le cumpar eu si sa le monteze altcineva decat sa le puna aia din service. Si pe urma ma descurc eu cu stampila aia de service....
pai dak mai ai cartea de service scrie acolo la fiecare revizie ce se schimba...cel putin la mine asa e...am masina din februarie si acum trebuie sa ii fac revizia de 20000.
salut kiss fm. ce coincidenta tot 24000 km am si eu la revizia de 2 ani . interesante preturile acolo dar eu merg tot pe mana la service autorizat dacia. adica eu consider ca acolo sunt toate de cea mai buna calitate mai ales ca am prins o oferta cu uleiul gratuil ( elf) pana la sfarsitul lunii la service dacia cel de pe splaiul unirii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment