Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multam pentru raspuns. Intre timp am intrebat o colega de munca al carui sot lucreaza la AutoCobalcescu la service si mi-a zis o suma un pic cam mare dupa parerea mea...Cu tot ma duce undeva la 7 milioane :O. oare chiar asa de scumpa este reviza asta?? m-am gandit ca poate si-o trage ala jumate din bani....sau o fi manopera scumpa...

Comment

• Daca e prima la 1 an e cam dublu fata de normal.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by gl_mmm View Post
        Mi-am facut si eu ieri semi-revizia la 60.000km. De fapt la 66.400km! Zic semi pt ca am inlocuit decat kitul de distributie si cureaua de accesorii. Preturi:
        ..................
        Aha, deci merge schimbat si asa (adica fara schimb ulei+filtre etc).
        Ti-a pus stampila pe carnetul de intretinere?
        Cam asta intentionez si eu sa fac, dar nu stiu daca pune stampila pe carnet sau nu.

Comment

• Da, mi-au pus stampila pe Carnetul de Intretinere. Mi-au bifat in schimb numai "curea distributie" si "curea accesorii". De parca eu nu pot sa bifez ce vreau!

Comment

• Aha, multumesc de informatii, tot asa voi proceda si eu.

Comment

• Pe cel caruia ii va vinde masina.

Comment

• Originally posted by gl_mmm View Post
                Da, mi-au pus stampila pe Carnetul de Intretinere. Mi-au bifat in schimb numai "curea distributie" si "curea accesorii". De parca eu nu pot sa bifez ce vreau!
                Interesant! Mi-a fost sters postul in care am intrebat pe cine o sa pacalesti bifand pe carnetul de service! De ce?

Comment

• Pe ala caruia ii va vinde in viitor masina.
                  Dar atata timp cat operatia chiar a fost facuta, dar nu in service unde te jupoaie de bani, nu e pacaleala (eu n-o vad pacaleala daca e real), bifezi pt ca ai facut operatiile alea (ulei schibat, filtre, verificare placute, schimb bujii, etc).

PS: si eu am scris in carnetul de intretinere la ulei Mobil1 5W30 ESP, asta pt ca la ultima revizie Gica n-a vrut sa scrie, desi la penultima, colegu' lui - Georgica - a scris marca si indicativul oloiului.

Mai bine iau o masina SH la care s-a bifat de catre propietar schimbarile facute, decat sa iau una manarita de la vreun samsar, cu km dati inapoi si carnetu foarte stufos.
                  Last edited by Octavian; 19 November 2009, 15:44.

Comment

• La cati km trebuie de schimbat ulei in cutie , punti si diferential?
                    Aut Caesar aut nihil!

Comment

• Nu se schimba.

Comment

• Ulei in punti si diferential? La ce masina intrebi?
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• In punte nu trebuie ulei, dar in diferential da, in cutia de viteze de logan este si-un mic diferential, altfel s-ar invarti ambele roti motoare la aceeasi turatie si ar face poc cutia de viteze. Imi amintesc de pe la scoala ca in viraj roata din interiorul virajului are o viteza de rotatie mai mica decat cea din exteriorul virajului. mai clar aici: http://www.youtube.com/watch?v=SPoxAWBYhik
                          la fosta masinuta, dacia supernova cu aproximativ acelasi motor si cutie (loganul are mici diferente) scria in instructiunile de utilizare ca se schimba uleiul in cutie la 60.000 km. La logan nu scrie. Acum depinde cat de mult tii la masina si cati bani ai. Daca te tine buzunarul il schimbi, daca nu mergi cu uleiul original pana vinzi masina.
                          Last edited by Urs; 20 November 2009, 22:02.

Comment

• Merci mult pentru raspuns ;)

PS. are cineva carnet de intretinere in forma electronica? eu nu-l am si as dori sa stiu pe viitor exact la cati km si ce trebuie schimbat. multumesc anticipat.
                            Aut Caesar aut nihil!

Comment

• Vineri ma duc la revizia de 1 an.Banuiesc,ca schimba doar uleiul si filtrul de ulei,nu?
                              Nu ma lasa cu uleiul meu.
                              Last edited by D-FENS; 25 November 2009, 20:08.
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• A mea nu are decat revizia de 15.000 facuta ) si nu a mai vazut suruburi stranse sau sisteme verificate pana la 55.000 cat are acum ( bineinteles ca am schimbat filtru de aer,ulei si uleiul la timp ) iar in legatura cu,cartea de service poti pacali usor pe cineva atata timp cat iti poti face o stampila in 5 minute ( normal cu putina spaga ) ) si iti bifezi pe carnet ce vrei
                                offtopic: SE POATE ANULA CIPUL DIN CHEIE SI DIN COMPUTERUL MASINII ?
                                Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google