Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revizie 3 ani

Revizie 3 ani ( 16.000 Km )
    Logan Ambiance 1.4MPI
    IPSO Bucuresti Otopeni - 12.02.2010
    Schimbat: ulei, filtru de ulei, filtru de aer, lichid de racire, lichid de frana.
    Total 593 lei

Comment

• Originally posted by abc View Post
      Revizie 3 ani ( 16.000 Km )
      Logan Ambiance 1.4MPI
      IPSO Bucuresti Otopeni - 12.02.2010
      Schimbat: ulei, filtru de ulei, filtru de aer, lichid de racire, lichid de frana.
      Total 593 lei

De ce ai schimbat lichidul de racire? L-au verificat si nu mai era bun ?

Comment

• lichidul de racire se schimba la 3 ani sau 60000 de km

Comment

• azi am facut prima revize...masina are 10 luni si 9950 KM (nu am vrut sa mai astept pana facea un an pt ca am vrut sa schimb uleiul pana in 10000 de KM)
          - ulei (Elf Evolution SXR 5W40)
          - filtru de ulei
          - filtru de aer (in carte scrie ca trebuie schimbat la 20000 KM/2 ani) schimbat
          - control articulatii, placute de frana, mi-a verificat tot din bara in bara
          - test pe calculator

398 de lei.

Comment

• azi mi-am luat un prieten si am schimbat la logan urmatoarele :

filtru aer EUROFIL la 20 lei
            filtru ulei de origine la 37 lei
            ulei castrol magnatec 5w-40 la 96 lei doar 3 l

plus o cheie de buson la 8 lei. cu tot cu o atentie mica la cine m-a ajutat, n-am trecut de 200 lei.

salvez banii ca desi am doar 45000km am deja 4 ani si trebuie sa schimb distributia si accesorii, ulei frana, climatizare curatatre si schimbat refrigerent, plus schimbat antigel...etc

Comment

• Salut pe toata lumea,
              e prima oara cand scriu si eu pe acest forum. Am si eu un Logan 1.6MPI si ieri mi-am facut revizia de 45 k. Revizia am facut-o impreuna cu un prieten. Singura problema am avut-o cu filtrul de ulei. Ne-am chinuit cam jumate de oar cu el.Din aceasta cauza , pe viitor o sa-mi cumpar o cheie de filtru.Am schimbat si placutele dar nu era neaparat necesar.
              Am si eu o intrebare : Stie cineva daca are prevazut filtru de polen? Masina are aer conditionat.

Comment

• Depinde din ce an este masina. daca este ph2 este posibil sa aibe. dar daca este faza 1, cu siguranta nu are.
                sigpic

Comment

• masina este din 2005

Comment

• nu are dar ii poti pune vezi ca este un tutorial pe aici care arata cum se monteaza

Comment

• mersi, o sa caut

Comment

• Voi la revizii ce filtre de ulei ati folosit??? Eu unul ma gandesc la unul din urmatoarele:
                        Bosch Champion sau Mann. Acum sa vedem si pe care il gasesc mai rentabil la banuti. Voi ce ati recomanda???????

Comment

• Vezi ca este o discutie mare de tot numai despre uleiurile folosite.

Comment

• sall golanelul meu are 86k km si de la 15k uleiul pe care il dau este castrol magnetec 5w40 sunt foarte multumit masina merge impecabil doar ca am cam bagat ceva banuti in ea adica la drumurile noastre se explica bafta in continuare

Comment

• apropo schimbul de ulei se face dupa o peroada de timp sau dupa nr de kilometri facuti si/sau locul unde i-ai facut. de ex lgn meu e din 2008 si am numai 6500 km( a avut un accident si propietarul nu a avut bani sal repare asadar a stat pe dreapta)

Comment

• Din cate stiu eu uleiul se schimba dupa numarul de km.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google