Originally posted by dantoni
View Post
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu stiti cam la cat se ridica pretul reviziei de 2 ani la un logan de 1.4?!La ei in reprezentanta ma refer...merci mult!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Am facut si revizia la benzina. A doua revizie19400km. M-a costat 114lei si am efectuat-o la daco serv. Schimbat ulei motul 8100 x-cess 5w40, filtru ulei champion, si filtru aer mann. toate cele 3 consumabile m-au costat 200 de lei. total 314lei. Placutele de frana sant la jumatate( si cand m-am uitat pe ele am vazut ca erau feredo) cea ce imi pare bine fiindca tot de astea mi-am cumparat si eu pt cand imi vor trebui. Mi-a dat jos toate rotile si mi-a degresat fiecare roata in parte. A luat-o la smilgher i-a dat cu sprei de curatare si in final i-a dat cu o vasilina (marca castrol). Mi-a dat cu ulei pe la cablu de ambreiaj si pe la cel de acceleratie (acum pedala de acceleratie mi se pare ca e un pic mai sus). Au curatat si pinii de la stopuri fiindca mi se aprindea martorul de ceata. Super multumit de tot. Trebuie doar sa ai rabdare ca se mai duce unul la altul sa-si mai dea cu parerea despre una alta si toata treaba asta dureaza.
Comment
-
Salutare astazi am facut si eu revizia de 1 an (4500 km) si in total ma ajuns.
326,85
Manopera 105,98+TVA
Consumabile 168,68+TVA
Ulei premium 3,300 litri 29 lei litru
Degresant 16 lei
Filtru aer 54 lei
Filtru ulei 33 lei
Revizia a fost facuta in Service club
Drobeta Turnu Severin
Nici macar nu ma intrerbat ce ulei vreau mentionez ca uleiul era varsat la butoi ca mi sa facturat 3,300
Foarte dezamagitOpel Vectra A 1995
Logan Preferance 2009
Logan Editie Limitata 2014
Comment
-
Ar trebui sa te duci cu consumabilele tale.
Cu 25 + 50 lei cumperi filtru de ulei + aer Mann sau daca vrei ceva mai ieftin gasesti cam la 30 lei ambele (15 + 15) de calitate decenta.
Uleiul probabil este Dacia Oil Premium 5W30, nu este bun dar nici rau, este acceptabil desi cu un minim de bani in plus iti iei ceva superior.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Originally posted by irinell24 View PostAm facut si revizia la benzina. A doua revizie19400km. M-a costat 114lei si am efectuat-o la daco serv. Schimbat ulei motul 8100 x-cess 5w40, filtru ulei champion, si filtru aer mann. toate cele 3 consumabile m-au costat 200 de lei. total 314lei. Placutele de frana sant la jumatate( si cand m-am uitat pe ele am vazut ca erau feredo) cea ce imi pare bine fiindca tot de astea mi-am cumparat si eu pt cand imi vor trebui. Mi-a dat jos toate rotile si mi-a degresat fiecare roata in parte. A luat-o la smilgher i-a dat cu sprei de curatare si in final i-a dat cu o vasilina (marca castrol). Mi-a dat cu ulei pe la cablu de ambreiaj si pe la cel de acceleratie (acum pedala de acceleratie mi se pare ca e un pic mai sus). Au curatat si pinii de la stopuri fiindca mi se aprindea martorul de ceata. Super multumit de tot. Trebuie doar sa ai rabdare ca se mai duce unul la altul sa-si mai dea cu parerea despre una alta si toata treaba asta dureaza.sigpic
Comment
-
am facut astazi revizia de 40000 km. am avut 3 litri de ulei dacia oil premium 5w30 si filtru de ulei, care le-am primit. s-au taxat urmatorele:
1. manopera - 72 lei
2. buson baie ulei - 1.6 lei
3. 1 litru ulei dacia oil premium 5w30 - 30.18 lei
4. filtru aer motrio 56.42
TOTAL - 160.20 lei
dupa revizie masina a prins vlaga, parca zici ca am resoftat-o
de precizat faptul ca Dacia si Renault folosesc produse MOTRIOAttached Filessigpic
Comment
-
Bogdane cum de te-ai indurat si ai pus Dacia OIL? Tu erai fan inrait Mobil1. Acum ceva vreme spuneai ca doar de asta vei baga in masina, acum.............
Cum ti se pare cu Dacia Oil, e ok? Ma refer mai ales la zgomot, ca restul nu ar avea ce diferi.
Comment
Comment