If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
250 lei manopera piesele nu sunt de origine clar, aici ai dreptate. Dar nu sunt niste prostii din bazar. Sunt alternative la cele de origine, curea Dayco Pirelli, pompa apa Airtex, ulei motor Castrol Magnatec, Valvoline pt cutie, Castrol pt servo, placute de frana Remsa, antigelul e mai slabut nu e Glaceol, e Alu Freeze. Am pus pe ea ce cantarea mai bine la raportul pret/calitate. Plus garantia lucrarii 18 luni.
Vezi?! Aici voiam sa ajung. Sa nu crezi ca ei ti le'au dat la pret de magazin, sigur au bagat adaos gras... Stiu de niste manarii din service'uri d'astea de cartier de te ia capu', nu'ti vine sa crezi cu hartia in mana.
Ai dreptate cu adaosul. Castrol Magnatec 5w40 il gasesti si cu 110 lei, ei mi l-au pus la 150 de lei. Deci 40 de lei i-a facut de acolo. Dar n-au aberat cu adaosul, au fost in limita bunului simt, plus manopera foarte rezonabila 250 de lei, si a stat masina cam 4 ore si ceva. Oricum fata de ce service-uri gasesti in zona Piatra Neamt, ei sunt cei mai buni ca raport pret/calitate.
Concluzia e ca si la aceste service'uri sunt preturi mari, dar ascunse sub alta forma (cum ar fi pretul mare oferit pt. un produs mediocru) si sub iluzia unei manopere ieftine. Nu pierd ei, stai linistit!
Da, si asta chiar in service autorizat. E o prostie sa schimbi garnitura aia de fiecare data.
Mai posed o masina (alta marca) care are peste 260000km, niciodata n-am schimbat garnitura si nu am avut probleme.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment