250 lei manopera piesele nu sunt de origine clar, aici ai dreptate. Dar nu sunt niste prostii din bazar. Sunt alternative la cele de origine, curea Dayco Pirelli, pompa apa Airtex, ulei motor Castrol Magnatec, Valvoline pt cutie, Castrol pt servo, placute de frana Remsa, antigelul e mai slabut nu e Glaceol, e Alu Freeze. Am pus pe ea ce cantarea mai bine la raportul pret/calitate. Plus garantia lucrarii 18 luni.
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vezi?! Aici voiam sa ajung. Sa nu crezi ca ei ti le'au dat la pret de magazin, sigur au bagat adaos gras... Stiu de niste manarii din service'uri d'astea de cartier de te ia capu', nu'ti vine sa crezi cu hartia in mana.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Ai dreptate cu adaosul. Castrol Magnatec 5w40 il gasesti si cu 110 lei, ei mi l-au pus la 150 de lei. Deci 40 de lei i-a facut de acolo. Dar n-au aberat cu adaosul, au fost in limita bunului simt, plus manopera foarte rezonabila 250 de lei, si a stat masina cam 4 ore si ceva. Oricum fata de ce service-uri gasesti in zona Piatra Neamt, ei sunt cei mai buni ca raport pret/calitate.
Comment
-
Ma bucur ca ne'am inteles...
Concluzia e ca si la aceste service'uri sunt preturi mari, dar ascunse sub alta forma (cum ar fi pretul mare oferit pt. un produs mediocru) si sub iluzia unei manopere ieftine. Nu pierd ei, stai linistit!If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Revizia de 2 ani (1.6 MPI): ulei Elf, filtre, garnitura rotunda, placute de frana, manopera, utilizare banc de franare - 700 RON.
Dacia Service Cluj, Feleacului
Originally posted by Lumpi View PostRevizia de 2 ani (1.6 MPI): ulei Elf, filtre, garnitura rotunda, placute de frana, manopera, utilizare banc de franare - 700 RON.
Dacia Service Cluj, Feleacului
700 RON, din care 135 RON TVA de 24 %, traiasca iubitii guvernanti ai tarii...
Comment
Comment