Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 250 lei manopera piesele nu sunt de origine clar, aici ai dreptate. Dar nu sunt niste prostii din bazar. Sunt alternative la cele de origine, curea Dayco Pirelli, pompa apa Airtex, ulei motor Castrol Magnatec, Valvoline pt cutie, Castrol pt servo, placute de frana Remsa, antigelul e mai slabut nu e Glaceol, e Alu Freeze. Am pus pe ea ce cantarea mai bine la raportul pret/calitate. Plus garantia lucrarii 18 luni.

Comment

• Piesele le'ai cumparat tu? Sau prin "intermediul" service'ului?
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Prin intermediul service-ului. Totul a fost de la ei.

Comment

• Vezi?! Aici voiam sa ajung. Sa nu crezi ca ei ti le'au dat la pret de magazin, sigur au bagat adaos gras... Stiu de niste manarii din service'uri d'astea de cartier de te ia capu', nu'ti vine sa crezi cu hartia in mana.

Comment

• Ai dreptate cu adaosul. Castrol Magnatec 5w40 il gasesti si cu 110 lei, ei mi l-au pus la 150 de lei. Deci 40 de lei i-a facut de acolo. Dar n-au aberat cu adaosul, au fost in limita bunului simt, plus manopera foarte rezonabila 250 de lei, si a stat masina cam 4 ore si ceva. Oricum fata de ce service-uri gasesti in zona Piatra Neamt, ei sunt cei mai buni ca raport pret/calitate.

Comment

• Ma bucur ca ne'am inteles...

Concluzia e ca si la aceste service'uri sunt preturi mari, dar ascunse sub alta forma (cum ar fi pretul mare oferit pt. un produs mediocru) si sub iluzia unei manopere ieftine. Nu pierd ei, stai linistit!

Comment

• De pierdut clar n-o sa piarda niciodata, au ei mijloacele lor.

Comment

• Revizia de 2 ani (1.6 MPI): ulei Elf, filtre, garnitura rotunda, placute de frana, manopera, utilizare banc de franare - 700 RON.

Dacia Service Cluj, Feleacului

Originally posted by Lumpi View Post
                  Revizia de 2 ani (1.6 MPI): ulei Elf, filtre, garnitura rotunda, placute de frana, manopera, utilizare banc de franare - 700 RON.

Dacia Service Cluj, Feleacului

700 RON, din care 135 RON TVA de 24 %, traiasca iubitii guvernanti ai tarii...
                  Last edited by Lumpi; 23 September 2010, 14:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• A facut cineva schimbul de ulei fara a inlocuii si garnitura de la busonul de golire al baii de ulei?

Comment

• Da, eu de 3 ori chiar

Comment

• Da, si asta chiar in service autorizat. E o prostie sa schimbi garnitura aia de fiecare data.
                        Mai posed o masina (alta marca) care are peste 260000km, niciodata n-am schimbat garnitura si nu am avut probleme.

Comment

• si eu. de vre-o 7 ori. tot uit s-o iau noua...
                          o/____\o
                          (i)
                          .........

Comment

• Nu stiu la voi ce garnitura e, dar la mine e o saiba, e metalica asa ca nu vad rostul s-o schimb.

Comment

• Sambata ma duc si eu la Dacoserv / Militari.
                              1 an 1.6/16V - 12400 km
                              Sa vedem ce-o iesi.

Comment

• eu am facut al 3-lea schimb dar nu am schimbat nici o garnitura :|
                                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google