Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• revizia sa facut in service nu la bordura

Comment

• buni mecanici de ti-au recomandat 10w40 la motor benzinar cu gpl si care probabil nu consuma ulei ...
      si cat ti-a mai ramas din 4 litri de aral?
      o/____\o
      (i)
      .........

Comment

• nu are rost sa intru in polemici, daca vreau pun si ulei de gatit, masina merge foarte bine sunt multumit schimbul il fac la 9000 de km ideea era ca e bine sa ai costuri cit mai mici la intretinere, dar fiecare face ce vrea cu fieru lui.

Comment

• Se merita sa faci revizia cu elf5w40 ,filtru ulei man si de aer filclor la 215lei????? Am vazut o oferta pe undeva.

Comment

• Revizie 45000 km + distributie?

Salutare,
            Imi cer scuze daca s-a mai discutat prin alta parte problema asta. Am un Logan 1.4 benzina din 2005 si am sunat la Simpotrans Colentina pentru revizie de 45000 km si mi-au zis ca trebuie sa ii fac si distributia. Asa este? Va multumesc

Comment

• distributia se schimba la 60.000km sau la 4 ani. loganul tau are de4ja 6 ani. cureaua de distributie poate fi imbatranita si necesita schimbare pentru evitarea altor neplaceri.
              sigpic

Comment

• Iti multumesc. Am facut revizia de 45000 + kit de distributie. Cei de la service mi-au zis ca masina este impecabila deci e bine!

Comment

• Pune niste preturi, te rog.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Revizie 4 ani

Revizie 4 ani - 22.000 Km
                    Dacoserv Bucuresti, Punct de lucru Militari
                    Schimbat: ulei (Dacia Oil), filtru de ulei, filtru de aer
                    Toate consumabilele au fost cumparate de la service.
                    Total revizie: 317 lei

Revizia a fost facuta pe data de 31.01.2011.

Preturi materiale (inclusiv TVA):
                    - ulei = 109 lei
                    - filtru de ulei = 34 lei
                    - filtru de aer = 57 lei
                    Last edited by abc; 31 January 2011, 13:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
                      Un pachet asemanator am cumparat eu anul trecut si filtrul nu s'a potrivit.

Pt. Clio am luat Elf Evolution SXR 5w-40, 4l, 115 lei.
                      si eu am avut probleme cu filtrul acela din promotie..dupa o luna de la schimbul uleiului am inceput sa pierd ulei pe la garnitura filtrului...am cumparatu unul original pt logan..renault cred..si problema s-a rezolvat.aveti grija mare la acest pachet de la elf ulei+filtru!
                      save the planet!!! kill yourself!!!

Comment

• sal

cat mai este manopera la schimb ulei + filtre la service ? dacoserv ... mi se pare exagerata manopera de mai sus la dacoserv peste 100 ron .

La cati km sau ani se verifica uleiul in cutie ?

Cat tine cablu de acceleratie si/sau ambreiaj ...durata medie de utilizare ?

va multumesc

Comment

• Originally posted by bogdan178 View Post
                          sal

cat mai este manopera la schimb ulei + filtre la service ? dacoserv ... mi se pare exagerata manopera de mai sus la dacoserv peste 100 ron .

Cat tine cablu de acceleratie si/sau ambreiaj ...durata medie de utilizare ?

va multumesc
                          Pretul la manopera este pentru revizie care include pe langa schimbul uleiului si a filtrelor (ulei+aer) si o verificare generala a masinii (conform manualului de intretinere). Cei drept nu au fost facute ca la carte!! Dar nici eu nu am reclamat vreo problema in functionarea masinii. Manopera numai pentru schimbul de ulei si a filtrelor este aproximativ la jumatate din pretul reviziei.

Comment

• Originally posted by bogdan178 View Post
                            sal

Cat tine cablu de ...durata medie de utilizare ?

va multumesc
                            eu ti-as recomanda sa schimbi uleiul din cutie macar la 60.000 km . de verificat nu prea poti si nici nu prea are rost pt ca s-ar vedea daca curge.

cablul de acceleratie si/sau ambreiaj nu stiu. eu am 170.000 in 6 ani si nu le-am schimbat si merg usor. inca nu dau semne de uzura desi 75% din kilometri is facuti in oras .
                            o/____\o
                            (i)
                            .........

Comment

• Facut revizia la APAN galati. Foarte dragut si sociabil cel de la receptie ( fata de cel de la Nalba de la care am plecat).
                              Toata treaba a costat 650 de ron
                              -ulei Dacia oil 5W30 =88+ tva
                              -filtru ulei motrio= 28+tva
                              -filtru aer motrio= 47+tva
                              -bujii= 81+tva
                              -contactor stop frana= 54+tva
                              -placute frana = 184 cu tot cu tva si manopera( promotie dacia Service plus discount aprox 50 lei)
                              - garnitura buson (asta nu stiu ce e si e de duster) = 5+tva
                              Cam ata restul e manopera.

Comment

• sal

uzura mare gen cutie sau ambriaj nu cred ca am pt ca sunt cum se spune sofer de duminica .. pt ca prefer sa merg pe jos sau cu metroul decit sa fac 2 ore prin oras cu masina ... Am vreo 10-15.000 km din 50.000 facuti in afara RO la drum lung ...deci uzura nu prea ar fii comparabil cu o alta masina care a facut 50.000 numai in oras din stop in stop.
                                M-ar interesa ca pret in ron manopera la dacoserv schimb normal ulei + filtre .

bye

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google