@SoNyKeL: Costa in jur de 70 ron manopera. Uleiul e 100-120 lei, depinde de unde il iei si aia din Tulcea nu cred ca au ulei de cutie Castrol, mai mult ca sigur. Au ulei Dacia.
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
15000 km
-ulei mobil 1 full syntetic 4l=220ron
-filtru ulei (buzau)=30ron
-filtru aer k&n=40e
-placute frana (lucas)=110ron
-----------------------------------------------------------------------------------
30000
-ulei + filtre + placute = aceleasI produse aceleasi preturi
-----------------------------------------------------------------------------------
-ambele revizii au fost facute cu produse cumparate de mine si nImeni din service nu a comentat in niciun fel+manopera nu se plateste cat timp masina este in garantie la DACOSERV MILITARI...
Comment
-
Originally posted by piticu_RS View Post-ambele revizii au fost facute cu produse cumparate de mine si nImeni din service nu a comentat in niciun fel+manopera nu se plateste cat timp masina este in garantie la DACOSERV MILITARI...
Originally posted by SoNyKeL View Postandrei manopera e gratis... decit cat cost uleiul de motor am inteles ca au elf , dar mai exact cat costa filtru de aer si ulei
Comment
-
inafara de 20lei cat iam dat mecanicului care a efectuat lucrarile nu am mai achitat nimic...si da mi-au pus stampila pe carnet si la prima si la a-II-a revizie...am schimbat mai multe piese la DACOSERV (cap bara;amortizor dreapta fata) toate pe perioade garantiei si devizele de plata veneau cu manopera "zero"...pt. cine are curaj sa se duca acolo am si o persoana de contact: Domnul Director CORNEL de la garantii...cu 50lei te ajuta in orice problema atata timp cat masina este in garantie
Comment
-
Mie de fiecare data la revizie mi-au luat cate 70 ron pe manopera.
Merci ca mi-ai zis, alta data stiu ce sa le zic.
Comment
Comment