Toti incearca se ne abureasca, sa mai scoata un ban. Primul set l-am schimbat la 44mii.
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
************** rup putin subiectul vostru si fac si eu o recomandare !!!
Ce s-a inlocuit:
-filtre bosh
-ulei castrol magnatec 5w40
-placute de frana
Cu ce s-au inlocuit:
-filtru aer champion
-filtru ulei oem cred...era bleu marin si scria renault pe el
-ulei elf 10w40
-placute frana de origine renault
concluzii..:masina are alt zvac, motorul nu se aude absolut deloc, toarce, am 16v si cu magnatec uruia si se auzeau tachetii...habar nu am ce dar parca trosneau pisoanele, acum e ca din fabrica, am 21.000km e a 3-a revizie, e facuta la service de cartier la iesire din buc pe soseaua alexandriei.
total manopera 315 lei + o bere la baieti ca e cald afara!
multumesc si recomand elf!!!
Comment
-
Mi-am facut si eu o mica revizie la masina.Km actuali 57500 km.
Filtru de aer 14 lei.
Bujii 40 lei toate 4.(eyquem cu un electrod)
Termostat BEHR 57 lei.
Placute de frana TRW 70 lei.
Total 181 RON + manopera zero.
Ca impresie generala,astept sa se mai aseze putin placutele,frana este din plin,dar nu chiar ca inainte.De bujii nu sunt prea multumit,dar,merg ok.
Mai am de schimbat uleiul si cam atat cu revizia pe anu asta :dLimba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
Filtru e ca cel pe care l-am avut inainte.Bujiile cica sunt de origine dar nu sunt,chit ca pe cutii scrie Renault(cele pe care le-am dat jos de pe masina sunt cu 2 electrozi).
Termostatul era 99 Ron original fara garnitura si nu ma mai incadram in bani.
Placutele eu zic ca sunt destul de bune.
E adevarat ca masina nu merge ca noua,nici inainte nu mergea cine stie ce.
Oricum acum mi se pare ca e putin mai lesinata ca inainte,asta e.Piese mai bune cand voi dispune de un buget mai generos.
Per total,cu tot cu distributia facuta in primavara (300 RON cu tot cu manopera) si cu banii dati acum,am facut o revizie pana in 500 ron,cred ca e destul de bine.Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
AutoMarcu's Pantelimon, revizie 75000, ulei Elf CompetitionST 10W40, filtru ulei, filtru aer luate din showroom, 302 lei, am intrat la Dacia Minut, manopera a costat 55 lei / piesele+5 litri ulei 265 lei. Urmeaza saptamana viitoare placutele de frana( placutele originale de cine sunt facute? le-am spus ca vreau sa-mi pun discuri ventilate lise Brembo si placute Ferodo Premier si mecanicii au incepu sa ma ia peste picior, ca aplec urechea la toti prostii...ca cele originale sunt mai bune,plm doar discurile costa 434 lei) si capetele de bara cu bielete(stanga+dreapta), am un joc la ambele roti cam de 5-10mm. Sa traiasca Ontanu si sos Pantelimon ca mi-a f*%#t directia cu gropile lui ca de 3 ani nu a asfaltat deloc. scuze de offtopic.
Comment
-
As vrea sa ma lamuriti in legatura cu placutele de frana. Pe site-ul celor de la Dacia am observat urmatoarele :
Plăcuţe Motrio faţă 6001998828 Logan / Logan MCV / Sandero 4 plăcuţe 86 ron
Plăcuţe Motrio faţă 6001998857 Logan 4 plăcuţe + arcuri montate, 2 şuruburi, 2 senzori 100 ron
Plăcuţe Motrio faţă 6001998853 Logan 4 plăcuţe+ 4 şuruburi + 4 lamele de prins în etrier 101 ron
Care este diferenta dintre ele ? : ce sunt acele arcuri, suruburi, senzori, etc ??? MultumescHouse is in the house
Comment
-
Am facut o minirevizie la 80.000 km la Adras Militari.
In afara de ulei, pe care l-am cumparat din alta parte (Mobil 1 ESP formula 5W30 3 litri - 155 RON), la service am platit:
Manopera
Schimb ulei: 36 RON
Schimb filtru aer: 15 RON
Reglaj faruri: 23 RON
Piese
Filtru ulei: 32 RON
Filtru aer: 53 RON
Fata de decembrie 2010 cand am fost ultima data la ei pentru revizie, constat ca preturile au scazut binisor, atat la manopera cat si la piese.http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI
Comment
-
Salut,
Masina mea acusi va face 110.000 km si as vrea sa ii fac revizia de 120.000 avand in vedere ca cureaua de distributie a fost schimbata la 57.000mii.
Am sunat la Dacia si mi-au facut oferta de 1400 RON revizia cu tot ce inseamna ea, nu am avut timp sa imi spuna pe larg.
Intre timp m-am interesat de piese la un magazin, urmatoare e oferta care mi-au facut-o:
Kit curea distributie INA 245 lei, CONTITECH 260lei
Curea transmisie auxiliare CONTITECH 55lei (aici trebuie sa intrebi mecanic daca pt cureaua asta ai nevoie de intinzator sau rola)
Pompa apa RUVILLE 135 lei, VALEO 160 lei
Bujii BOSCH costa intre 12-24 lei/buc si sunt de 4 feluri,unele mai durabile decat altele.
Filtru aer MANN 38 lei
Filtru benzina MANN 43 lei
Filtru polen VALEO 44 lei (nu il am pe mann dar asta e ca originalul)
Filtru ulei MANN 20 lei
Ulei CASTROL MAGNATEC 10W40 4L 120lei
Ulei ARAL BLUE TRONIC 10W40 4L 110 lei
Ulei MOBIL SUPER 2000 X1 10W40 4L 92 lei
Intrebarea mea este, se merita sa fac revizia la reprezentanta Dacia sau sa caut eu un service si sa pun piesele din oferta de mai sus ?
Voi ce imi recomandati ?
Comment
-
eu am schimbat la diesel distributie+pompa apa+curea anexe+ulei+filtru 150 lei manopera , la mecanic nu la reprezentata , pana cu mere ok , singuru dezavantaj : daca se rupe cureaua nu ai pe cine trage la raspundere , reprezentata iti da garantie pe lucrare si in caz de ceva te judeci cu ei cativa ani si tot recuperezi banii , pe cand la mecanic daca ti se rupe te-ai scos de-o paguba frumusica.
Comment
-
masinuta mea in curand trebuie sa isi faca revizia de 3 ani...momentan are 29600km...ma poate ajuta cineva cu niste preturi mai recente de la service-urile din Bucuresti.as vrea ca si acesta revizie sa o fac tot la o reprezentanta , dupa mai vedem in functie de buget...multumesc anticipat celor care vor veni cu informatii proaspete
Comment
Comment