Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am 30200 km. la bord .E adevarat ca pot sa pierd garantia pe masina??

Scuze! Ma refeream daca pierd garantia daca fac revizia dupa 30000 km.?
    Last edited by andrei; 4 February 2008, 19:12.

Comment

• Daca depasesti cu maxim 1.000-1.500 km nu e o problema.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• legat de revizie, inca nu am facut-o pe prima (am aprox. 10000km) si deci n-am schimbat nimic la ea (ulei si altele). stiu ca se face la 15000km, dar ar trebui sa ma duc mai devreme?
        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• Te duci la 15.000 km ± 500 km. N-ai de ce sa te duci mai devreme.

Comment

• ok, andrei, mersi. am auzit ca ar trebui schimbat uleiu mai devreme si d-aia am intrebat, dar inseamna ca pana la urma nu trebuie
            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• Cei de la IPSO au refuzat azi sa-mi accepte Aral 5W40 pe motiv ca ma pune sa semnez si pierd garantia!Cica Dacia Oil sau Elf!Deci la un ulei superior celor 2 de fata se pierde garantia motor!wow....i'm impressed!Maine sun si la altii sa vad deoarece vecinul meu tot la un Logan baga Mobil 5W40!...si asta la revizii! numai bine!

Scuze ca postez iar....rog persoanele care stiu service-uri autorizate unde nu se pun astfel de probleme sa ma anunte! Multumesc!
              Last edited by andrei; 5 February 2008, 23:11.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mergi la Dacoserv, te lasa cu uleiul tau. Fara nici o problema.

Comment

• Inca mai sunt reprez. cu oameni batuti in cap. ''Gica-Stie-Tot'' e o specie care nu dispare usor.
                  Ar trebui sa dai un mail la VC si sa le duci in scris ce spune Dacia, adica: nu pierzi garantia, dar, daca la o defectiune a motorului se constata ca a fost din cauza uleiului, numai atunci o pierzi.

Tampenie mare, adica am un ulei bun, mai bun decat ce au ei, care a si costat o lopata de bani si ei sa nu-l accepte...

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                    Cei de la IPSO au refuzat azi sa-mi accepte Aral 5W40 pe motiv ca ma pune sa semnez si pierd garantia!Cica Dacia Oil sau Elf!Deci la un ulei superior celor 2 de fata se pierde garantia motor!wow....i'm impressed!Maine sun si la altii sa vad deoarece vecinul meu tot la un Logan baga Mobil 5W40!...si asta la revizii! numai bine!

Scuze ca postez iar....rog persoanele care stiu service-uri autorizate unde nu se pun astfel de probleme sa ma anunte! Multumesc!
                    scrie mail la vc si cere raspuns in scris, o sa-ti spuna exact ce scrie in manualul de utilizare. atat timp cat se resopecta norma uleiului, nu-i nici o problema, ei doar recomanda folosirea produselor "dacia" pe perioada garantiei, deci nu vad cum ne pot obliga. asa am patit si eu la revizia de 30k dar data viitoare merg cu mailul listat
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Si trebuia sa semneze pe foaia aia, sa vedem cat de legala era treaba, poate si-o luau oamenii aia de la Dacia in cazul asta.

Comment

• Da, probabil ca au ei o declaratie pe proprie raspundere cum ca bla bla bla...care foarte posibil nici sa nu fie legala...

Comment

• Eu cred ca este ILEGALA obligativitatea de a folosi numai ulei Dacia Oil sau Elf in conditiile in care respecti indicativele uleiurilor. Tare sunt curios ce ar avea de spus Consiliul Concurentei despre aceasta chestie.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• pai sa-i informam? poate ca oamenii aia nu stiu despre problema, dar m-ar mira al dracu sa nu fi auzit...opc-ul poate, dar nici de acolo nu vad vreun mare ajutor...
                            sper sa nu ajung cu discurile de frana la ei sau cu consumabilele de la urmatoarea revizie...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by Rocri View Post
                              Eu cred ca este ILEGALA obligativitatea de a folosi numai ulei Dacia Oil sau Elf in conditiile in care respecti indicativele uleiurilor. Tare sunt curios ce ar avea de spus Consiliul Concurentei despre aceasta chestie.
                              De multe ori obligativitatea asta tine de politica service'ului care iti arunca "daca va puneti alt ulei (marca) nu dam garantie la motor, asa ca va punem ce avem noi ca este f.bun".

Comment

• Ceau

Stie careva cam cat costa revizia la 60000 km?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google