Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la 45 mii km si aproape 5 ani am schimbat distributia si kit accesorii +un capat de bara la reprezentanta.toata distracta a costat 1250+440 lei.adica distributia +accesorii a costat 1250 lei iar capatul 440 lei cu manopera.in rest nu am facut nimic la masina.o sacosa de bani.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• capatul?ce este asta?
      Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• bieleta directie .nu's ce m-a apucat sa scriu capete.tehnic e bieleta.
        Last edited by margelatu; 13 July 2012, 16:20.
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Cap de bara este una, bieleta de directie este alta.

440 lei este un pret exorbitant, indiferent ca e cap de bara sau bieleta de directie.

Eu am dat 180 lei pe 2 capete de bara Lemforder si 120 lei pe 2 bielete de directie Moog. La reprezentanta ma gandeam ca este 200-250 lei maxim nu 450.
          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• aveti si niste poze cu respectivele bare..
            Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Margelatule, de ce nu merge pm-ul spre tine?

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
                nu spun ca nu se inlocuiesc cele doua lichide, dar din moment ce nu e specificat un termen si nu exista ceva clar in acest sens nu se pot emite pareri unanim acceptate; schimbam dupa ureche, fiecare dupa cum crede; asta nu inseamna ca trebuie inlocuite la fiecare 30.000; incet incet o sa le inlocuiasca unii odata cu uleiul de motor; si atunci va plangeti de costuri de intretinere la Logan.

Iancule,,,hai ca la cutie e mai greu sa umbli si sa vezi cum este uleiul,,dar la servo nu cred ca este mare branza sa desfaci un capac si sa scoti sita aia afara ca sa vezi ca este plina de span si mizerie si ca este si negru pe deasupra. Daca eu am vazut cum arata aia,,am decis ca pt 20 lei merita operatiunea de a schimba lichidul de servo cu unul nou.

Intuitia ma face sa cred ca si ala din cutie este la fel ca cel de servo(ala vechi) si cat de curand voi schimba si in aceasta uleiul.

Costuri mari nu sunt,,dar mai bine sa ii schimb uleiul daca masina o cere decat sa schimb "tot tacamul" mai tarziu.

Asa pe aici sunt multi care se zgarcesc si la antigel sa-l schimbe complet si apoi ii vezi ca se vaita de mizerie pe fundul borcanului,de pompa de apa schimbata prematur,ca li se ridica liniutele la temperatura,etc,etc etc.
                Eu pt 30 de lei antigelul l-am schimbat la doi ani dupa ce am cumparat loganul si in toamna iar il schimb ca face masina 4 ani.

Deci cum ziceai si tu,,,eu schimb dupa ureche ca asa cred eu mai bine si treaba e una singura,,,RAU NU II FAC DELOC MASINII,,,Ci dimpotriva MUULT MAI BINE.

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
                  Intuiesc ca faci referire la ultimul meu post; nu spun ca nu se inlocuiesc cele doua lichide, dar din moment ce nu e specificat un termen si nu exista ceva clar in acest sens nu se pot emite pareri unanim acceptate; schimbam dupa ureche, fiecare dupa cum crede; asta nu inseamna ca trebuie inlocuite la fiecare 30.000; incet incet o sa le inlocuiasca unii odata cu uleiul de motor; si atunci va plangeti de costuri de intretinere la Logan.
                  20-30 lei costa cel mai bun lichid de servo, care schimbat odata la 30.000 evita alte costuri majore cu reparatii sau inlocuiri de casete si pompe.

spun asta pentru este recunoscuta sensibilitatea sistemelor servo de Logan...au cazut atatea
                  cutiile de viteza iar sunt un punct sensibil...dupa ce am schimbat la 20.000 uleiul de fabrica s a schimbat radical mersul cutiei. am bagat un Motul pe care foarte multi consumatori si revanzatori il lauda si il caracterizeaza ca avand efecte imediate in functionarea cutiei...si au dreptate

Comment

• Care produs de la Motul ? Asta http://www.daciashop.ro/ulei-antigel...ansmisie-75W80 ?

Comment

• ala da. merge si 75w90 ala care este sintetic

Comment

• Nu merge.
                        Pt ca e de doua ori mai vascos la rece si la cutiile noastre sensibile se simte treaba asta pe anotimpu rece (intra greu I si tr II sau agata pana se incalzeste).

Comment

• Cu 90 chiar nu recomand pentru Logan, cel mai bine ramaneti pe 75W80. Cel mai bun pret/calitate este ELF NFJ 75W80, pe la 28-30 lei / litru. Motul-ul are un pret corect undeva la 40 lei / litru nu 50, este exagerat.
                          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• la revizia de 3 ani:
                            ulei Aral 5w40 -4l= 110lei
                            filtru ulei Man -17lei
                            filtru aer Renault -44lei
                            manopera= 22lei
                            si am mai luat un filtru de polen =25lei, dar modelul meu 2009, nu este prevazut cu filtru polen, dar se poate pune daca se decupeaza locasul care este acoperit.

Comment

• Antigel, lichid frana, nu?
                              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• conform carnetului de intretinere, acele doua lichide se schimba la 4 ani.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google