@ IancuMic
ca sa clarificam neintelegerile legate de reviziile facute de mine la masina mea
motor
- ulei 10mii sau mai repede daca am dat cox
- ulei cutie 30-40mii maxim fiindca sunt materiale proaste si slabe. iar uleiul de fabrica este o mizerie
- antigel la 2 ani sau 40mii
- lichid servo asta cred ca o sa il schimb mai des. din 20 in 20mii
- numai din cele mai sintetice mai de soi si mai scumpe
filtre
- aer 5000 km
- ulei odata cu uleiul
- habitaclu la 5000 km maxim
frane
- placutele le schimb la jumatate din carne. dupa jumatate se intaresc scade eficienta si se dau la discuri.
- lichid frana la 30mii sau 2 ani. eventual si dupa un drum alpin unde se lasa cu discuri translucide
- curatare, degresare, desprafuire si corectare grad uzura tamburi la fiecare 20mii
- control vizual conducte frana, curatare si gresare cu silicon special la 10mii
- discuri nu mai mult de 3 seturi de placute sau cand apare prima rugina au zburat
articulatii
- control jocuri, slabire si restrangere la cuplu, curatare si gresare la 10mii
evacuare
- desfacere si gresare suruburi, verificare suduri, gresare tampoane tot pe la 10mii
cu siguranta am omis ceva. imi aduc eu aminte
ca sa clarificam neintelegerile legate de reviziile facute de mine la masina mea
motor
- ulei 10mii sau mai repede daca am dat cox
- ulei cutie 30-40mii maxim fiindca sunt materiale proaste si slabe. iar uleiul de fabrica este o mizerie
- antigel la 2 ani sau 40mii
- lichid servo asta cred ca o sa il schimb mai des. din 20 in 20mii
- numai din cele mai sintetice mai de soi si mai scumpe
filtre
- aer 5000 km
- ulei odata cu uleiul
- habitaclu la 5000 km maxim
frane
- placutele le schimb la jumatate din carne. dupa jumatate se intaresc scade eficienta si se dau la discuri.
- lichid frana la 30mii sau 2 ani. eventual si dupa un drum alpin unde se lasa cu discuri translucide
- curatare, degresare, desprafuire si corectare grad uzura tamburi la fiecare 20mii
- control vizual conducte frana, curatare si gresare cu silicon special la 10mii
- discuri nu mai mult de 3 seturi de placute sau cand apare prima rugina au zburat
articulatii
- control jocuri, slabire si restrangere la cuplu, curatare si gresare la 10mii
evacuare
- desfacere si gresare suruburi, verificare suduri, gresare tampoane tot pe la 10mii
cu siguranta am omis ceva. imi aduc eu aminte
Comment