Cam ce cantitati intra la frana si la servodirectie, la urmatoarea revizie (decembrie) vreau sa le inlocuiesc si nu stiu cat sa cumpar.
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Multumesc pentru informatii.
Niku, eu am intrebat CAT nu DE CARE Stiu ce sa cumpar dar nu stiam in ce cantitati. Si cu lichidul de frana asa este, cum zice Octavian, Dacia recomanda la masinile echipate cu abs lichid de frana cu vascozitate 700mm2/s (sau care e unitatea de masura pt lichidul de frana), exista lichide si cu 1400, acelea mai "racing".
Cred ca am sa iau Ate SL.6 iar la servo nu stiu care e mai recomandat, din fabrica cred ca vine cu dextron 2 care ar fi echivalentul lui Mobil ATF 220 dar parca as lua 330/dextron 3.
Comment
-
Originally posted by bad_hrc View PostCam ce cantitati intra la frana si la servodirectie, la urmatoarea revizie (decembrie) vreau sa le inlocuiesc si nu stiu cat sa cumpar.
Originally posted by IancuMIC View PostLichid de frana 0,5l iar pentru servo 1l.Originally posted by nikuniku View PostIancuMIC daca ai spune si ce tip de lichid de frana si de ulei sa cumpere,sau postezi doar de dragu de a posba
bad_hrc lichid de frana DOT 4 orice firma in afara de cel romanesc si ulei de servo ATF 320 sau 220
Originally posted by bad_hrc View PostMultumesc pentru informatii.
Niku, eu am intrebat CAT nu DE CARE Stiu ce sa cumpar dar nu stiam in ce cantitati..Last edited by IancuMIC; 8 September 2012, 18:35.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
va rog sa ma ajutati cu un sfat-contact pentru o revizie la logan 1.2 benzina, masina a facut un an iar la neste pt f aer, f ulei, f polen si ulei costul este de 522 ron, mi se pare o aberatie acesta suma, sper sa gasesc aici un sfat pt revizie la un pret decent in Bucuresti sect 4, multumesc anticipat.
Comment
-
gasesti aici pe forum tot ce-ti trebuie pentru revizie la 1/2 din pret. problema e ca masina e inca in garantie (cred) si nu stiu daca te primesc cu piesele luate de tine.oricum mi se pare mult. vezi ca filtru de polen il gasesti aici cu 25 de lei si ti-l schimbi singur. la ei la service e 65.(eu am muscat).plus c-ti ia manopera pentru ca-l scoate din locas si-l baga pe celalalt.dureaza maxim 1 minut
Comment
-
Originally posted by rycy View Postva rog sa ma ajutati cu un sfat-contact pentru o revizie la logan 1.2 benzina, masina a facut un an iar la neste pt f aer, f ulei, f polen si ulei costul este de 522 ron, mi se pare o aberatie acesta suma, sper sa gasesc aici un sfat pt revizie la un pret decent in Bucuresti sect 4, multumesc anticipat.
Chiar daca iei tu piesele, nu vei iesi mult mai ieftin, faci probabil o economie de vreo 50-60 lei.
Ia tu uleiul (care ce iei e mai scump decat ce baga ei), filtrul de ulei (care are aprox acelasi pret daca iei un filtru de calitate, ceea ce si recomand) filtru de aer, asta posibil sa-l gasesti la aproape juma de pret (dar NU Mann sau Mahhle, pt ca astea sunt filtre de calitate si costa !).
Deci ideea e ca la manopera te sparge, nu la piese.
Cauta alt service !
Comment
-
Pana la urma care e cea mai buna metoda pentru a schimba lichidul la servodirectie? Scot furtunele din bidonas si le las sub masina sa curga lichidul sau desfac pe jos pe la caseta? As vrea sa fac operatia maine si nu m-am uitat niciodata la caseta de sub masina.
Comment
Comment