Dupa toate astea se naste intrebarea; ai facut revizia intr-o reprezentanta Dacia?
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut, Am facut si eu astazi revizia de 3 ani la service Dacia OrastieAntigelul l-a verificat si a zis ca tine la -35 grade. De lichid de frana nu au zis nimic. Poate ca am putini km (25000) si de-aia nu le-au schimbat.Last edited by mr.K; 8 November 2012, 21:33.
Comment
-
Originally posted by Torsalau View PostSalut, Am facut si eu astazi revizia de 3 ani la service Dacia Orastie
Preturile au fost asa:
Ulei elf evo sxr 5w30 4l - 129 ron
Filtru ulei - 26.85 ron
Filtru habitaclu - 53 ron
Filtru aer - 47 ron
Manopera - 40 ron
Total - 296 ron
Comment
-
Originally posted by Torsalau View PostAntigelul l-a verificat si a zis ca tine la -35 grade. De lichid de frana nu au zis nimic. Poate ca am putini km (25000) si de-aia nu le-au schimbat.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
In carnetul de intretinere scrie la 100.000 km sau 3 ani(lichid de racire si lichid de frana). Am intrebat treaba asta si la reprezentanta Dacia din Hunedoara si nici ei nu mi-au dat un raspuns clar. Un domn de acolo a zis ca verifica si vad daca trebuie schimbat(lichidul de racire).
Comment
-
Originally posted by Torsalau View PostIn carnetul de intretinere scrie la 100.000 km sau 3 ani(lichid de racire si lichid de frana).
Aici pe forum se tot insista despre necesitatea de a se inlocui la termenul recomandat lichidul de frana; alegerea iti apartine.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Pai daca ai inlocuit pompa de apa nu cred ca ti-au recuperat lichidul de racire sa-l puna tot pe ala ; cu lichidul de frana, ar trebui sa fie mai mult preocuparea ta; odata ce iese din garantie masina ,dacia isi cam ia mana de pe ea.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Inca este in garantie (03.2013). Eu stiam ca trebuie schimbat si lichidul de frana dar la revizie nu am fost eu si cand am ajuns acasa am vazut ca mi-au facut o revizie normala. Nu m-am grabit sa-l schimb la 3 ani pentru ca masina inca franeaza, sunt convins ca nu ca in prima zi dar a mai mers un an, peste 1 luna se va produce revizia.
Comment
Comment