Originally posted by golanu
View Post
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
pai sa o luam usurel:
-eu am schimbat in Vaslui doar kitul de distributie, acolo eram cand l-am schimbat nu am ales Vaslui special.
-rola intinzatoare a curelei este inclusa in kit, deci in aia 1,7 mil.
Eu am schimbat asa:
-bujii, ulei, filtru de ulei, curea de accesorii (fara galetul intinzator si rola fixa).
-cureaua de accesorii a costat 62 de lei, cumparata de la un magazin de piese Dacia de langa obor.
-nu am intrebat de galet acolo.
Am verificat placutele de frana, si sabotii, si totul e ok deocamdata, deci nu a fost nevoie sa le schimb.
Acuma la service tre sa ai grija sa nu iei teapa ca mine, sa iti factureze 4 ore in loc de 1h jumate.Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
E de la ambreiaj, nu-i problema, asa se aude la toate MPI-urile cu ambreiaj Valeo.
Comment
-
azi am fost si eu la revizie pt 15000km (laureate gpl+abs), cu uleiul cumparat de mine Mobil Synt S 5w40 (150ron - 4l) si mi-au schimbat:
1. filtru ulei
2. filtru aer (astea doua 90ron)
3. 2 filtre de gaz 200ron amandoua
4. manopera 120ron
In total prima revizie la 15000km 410ron
Mai trebuie sa schimb placutele de franasigpic
Comment
-
Azi am inceput revizia de 60.000. Avand in vedere ca este mai greu cu banii, si ca incerc sa fac singur ce pot sa fac, nu fac totul de-odata.
Prima faza: schimbat bielete de directie si capete de bara + schimbat ulei si flitru ulei + reglat ambreiaj 200RON (manopera) Vi se pare mult?
A 2a faza ar fi filtrul de aer si bujii schimbate de mine si a 3a faza ar fi kitul de distributie, care la Adras, pe turda costa 300RON, iar la service am intrebat azi, si m-ar costa manopera in jur de 200RON.
Cum vi se par preturile astea? Daca cumva aveti alte sugestii pt piese sau manopera mai ieftina, va rog sa nu va abtineti :P :p
sigpic
Comment
-
Preturile sunt bunicele, dar nu schimbi si placutele de frana?
Comment
-
Placute de origine.
Comment
-
Da, exact alea sunt.
Comment
Comment