Dacia Oil ;)
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Pai am inteles ca fac la un an da uleiu+ce mai trebuie le schimb la aprox 12.000 si apoi?
Later edit - Inca o chestie poate ma lamuriti voi: eu am garantie extinsa si am inteles ca trebuia sa-mi dea un card ceva? Trebuie sa merg eu după el sau cum se procedează?Last edited by blanc; 7 January 2007, 23:59.
Comment
-
si eu am garantie extinsa. cardul l-am primit prin posta cam la 3 luni dupa ce am cumparat masina. nu mi-a fost cerut cand am facut revizia.
daca faci revizia acum la 1an si tu ai 12.000 km, urmatoarea revizie o vei face la 2 ani sau 27.000km.
Comment
-
Cardul de garantie extinsa mie mi l-au dat de la dealer, suna si tu sau mergi la dealer si intreaba de el.
Comment
-
L-am primit peste vreo 2-3 sapt. de la ridicarea masinii.
Comment
-
La 10.000 km. Trebuie sa te duci sa-l schimbi neaparat.
Comment
-
Pai daca a zis ca are 18500 km si nu a pomenit nimic de schimbare la 10.000 km nu cred ca l-a schimbat. Poate ne lamureste cum sta treaba.
Comment
-
Daca stau bine sa ma gandesc...oare eu il am schimbat? Ca nu am fost eu la revizie cu masinaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment