Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A zis bine omul la 15.000 km, ca n-are masina noua, sa faca revizia la 20.000 km...

Si nu vad eu cum se schimba o modificare, ai putea sa-mi explici tu?
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Ok...Deci eu acum la 60.000 km la revizie doar kit distributie, curea accesorii, pompa de apa si filtru benzina...La cam cat sa ma astept...Pe la vreo 9 milioane?
      vad ca am avut noroc cu placutele de frana, schimbandu-le la 60.000 km pe cele din fabrica, in 3 ani de mers cu ea...Intr-adevar cred ca doar 15.000 km is facuti prin romania
      Life is short...play more!
      http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• In jur de 1.200-1.300 lei costa revizia de 60.000 km.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Sper sa nu va plictisesc cu urmatoarea intrebare: trebuie sa pun stergatoarele originale pe ea pentru revizie?Acum am d-alea aero dar mi-e sa nu zica ceva astia in service...Sunt programat astazi la 14:00, va spun dupa cum a fost
          If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• Nu au ce comenta, stergatoarele nu sunt in garantie, sunt consumabile

Comment

• Andrushk_mib glumeai? Ce sa comenteze? Sa zica merci ca nu le dai in cap cu alea vechi.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• ok, mersi, atunci nu ma mai stresez...

Comment

• Andrusco, nu ma asteptam la intrebarea asta din partea ta, sunt complet dezolat
                  .
                  mergi linistit la revizie. Numai daca ai probleme pe garantie e bine sa n-ai modificari la partea respectiva. In rest, mână si sună !
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Am terminat:
                    1.Ulei mobil 4,5 L 158 ron
                    2.Filtru ulei 30 ron
                    3.Filtru polen 60 ron + manopera 27 ron
                    4.Element filtrant 84 ron
                    5.Revizie 15000km 64 ron
                    6.Constatare 38 ron

Total: 467 ron

Acum urmatoarele observatii:
                    -uleiul tare am impresia ca nu a fost mobil, ci dacia oil, din cate am vazut eu (nu m-au lasat sa stau langa masina)
                    -cand au ridicat masina pe elevator prima data si am stat langa cel care facea constatarea aveam lipsa un dop de cauciuc undeva in partea din fata a masinii, cam in zona balamalelor portierelor fata-sunt 4 in total-2 pe stanga, 2 pe dreapta si cica protejeaza sa nu intre apa in caroserie-se afla in stanga si in dreapta protectie aleia de evacuare--si nu mi-au pus altul la loc, doar mi-a zis ca nu-l am si basta
                    -le-am zis ca se scorojeste volanul si n-au stiut ce sa zica
                    -tare am impresia (ma uit maine de dimineata pe joja) ca nu au completat dupa joja fiindca l-am vazut p-ala ca a pus tot uleiul din canistra

Deci nu-s chiar multumit 100%

P.S. revizia facuta la asv brasov-langa ghimbav

Comment

• Este obligatorie si revizia de 2 ani ca sa poti beneficia si de extinsa?Am depasit data cu 3 luni.

Comment

• Cam da. Cat timp ai garantia extinsa, si nu faci revizia la ei sau intr-un service agreat de dacia, pierzi garantia.

Comment

• Revizia si ITP-ul au fost facute la Service Dacia,dar pot stramba din nas ca nu a fost facuta la timpul resectiv?

Comment

• Hmmm...Inseamna ca eu am citit gresit.Deci revizia la MPI se face la 15000 km sau 1 an?Sau la 10000km?
                            sigpic

Comment

• La 15000 km sau un an. Nu la 10000 km. Acum depinde si unde ai mers mai mult cu masina...Daca ai mers preponderent in oras, revizia se face la 7500 km. Daca ai un mers mixt la 15000 sau un an. Sper ca m-am facut inteles. Sanatate

Comment

• La modelele pana in martie 2008 revizia benzinarelor se face la 1 an sau 15000km (care conditie se indeplineste prima), iar la motorinare, la 10000km sau 1an. Masinile de dupa marite 2008, au reviziile la 1 an sau 20000km - benzinarele, respectiv 1 an sau 15000km - motorinarele.
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google