Originally posted by kissfm
View Post
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI
-
sal
Cred ca astia la IPSO lucreaza in paralel mai multe masini si ii taxeaza pe fiecare in parte ....Adica aproape 8 ore de manopera ce i-au facut in 8 ore au demontato toata ...
Ieri am fost de curiozitate la dacia reprezentanta de pe mihai bravu cea de linga dimitrov cum o stiu mai multi din bucuresti .
Dacia OIL 4 litri 102 RON
Buji 24 Ron Bucata
Kit distrubutie LOGAN 250 RON
Jenti clasice aliaj LOGAN 430 Ron Bucata
eu am dat pe elf 4 litri 112 ROn iar pe bujii 15 RON bucata Renault (de parca ala de la DAcia nu ar fii tot Renault)
bye
P.S.Data viitoare imi iau SH din Germania ca ies mai ieftin la intretinere decit la DACIA
Comment
-
Postez aici cu urmatoarea rugaminte la adresa colegilor forumisti:
Cau si eu un mecanic ok (eventual cu rampa sau service unde sa-si poata desfasura activitatea, de preferat in berceni) care sa-mi faca o revizie destul de usoara ca grad de dificultate (in principal schimb de consumabile), si anume:
- schimb ulei motor, schimb filtre (ulei si aer), schimb bujii, curatire motoras pas-cu-pas, curatat sau inlocuit (daca e cazul) saboti spate, gresat diverse, verificat jocuri in articulatii, directie, strangere (verificare) suruburi si coliere...Si cam atat.
cu alte cuvinte cam ceea ce se face la revizia de 60k, mai putin inlocuirea kitului de distributie si a placutelor de frana.
Platesc ok, nu-i problema.
Multumesc anticipat.
Comment
-
@bogdan178: Preturile la bujii si jante sunt exagerate.
Comment
-
Si daca comenteaza ceva le spui ca ai avut de facut un drum lung in afara tarii.
Comment
-
Originally posted by andreea13 View PostO intrebare : cat pot sa trec peste revizia de 30 de mii ? Sa nu fie prob nici cu service-urile si mai ales cu motorul.
ms:smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:
Comment
-
@andreea13: Sa fim seriosi, in 500-1000 km ce se poate intampla motorului? Mai nimic, mai ales daca ai un ulei bun.
Comment
Comment