Si sa iei consumabilele de la ei nu?
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@bogdan_1984: Aia nu are nici o treaba cu revizia periodica a masinii!
Comment
-
La manopera au pus 2 sau 3 ore, depinde cat e pretu/ora, ceea ce e ok.
Comment
-
A2a revizie , MCV , 1.6 16v...
1.Ulei ELF 5W30 - 51.52 x 5 = 257.60
2.Flitru Ulei - 29.27 x 1 =29.27
3.Filtru Aer - 47.05 x 1 =47.05
4.Garnitura - 8.94 x 1 =8.94
5.Bujie - 19.54 x 4 =78.16
6.Lichid Parbriz - 12.97 x 1 = 12.97
7.Apa Distilata - 1.92 x 1 =1.92
8.Manopera 0
Total =435.91Ron
Star Service Tulcea...
Multumit , au rezolvat ce le-am zis un zgomot cand lasam pedala libera , zgomote , greierasi la interior(geamuri,usi, peste tot)...
Ambreiajul , ma plangeam eu de o trepidatie au zis ca nu i-au facut nimic dar la fel de suspect cum a aparut si era prezent la intrarea in service la fel de absent era la iesire...
Putin cam dezamagit de preturi fff scump uleiul si filtrele dar per total eu unul sunt multumit...
Voi ce ziceti?
sigpic
Comment
-
Last edited by ste(fan)logan; 29 November 2008, 01:59.Problemele se creeaza...Solutiile exista deja.
Comment
-
Mie mi se pare uleiul FOARTE scump, dar filtrele in limite acceptabile. In rest nu stiu ce sa zic ca nu cunosc preturile la ele. Spre exemplificare eu am luat ulei Mobil 1 ESP 5w30 la 53 lei litrul si de aceea mi se pare foarte scump elful ala.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Uleiu l-ai luat scump, in rest e ok.
Cum manopera 0?
Pe mine la 30.000 m-au belit rau de bani (probabil ca de aia dupa revizie n-am mai primit nici un telefon sa-mi spun parerea, de fiecare data suna cineva sa intrebe daca sunt multumit). 300 lei mi-au luat + uleiu meu, total 460 lei.
E clar ca si-au marit tariferele.
Asa usurel cred ca-mi bag picioarele in garantia lor si la 45.000 ma duc sa-mi schimbe doar placutele de frana, restul il fac eu acasa.Last edited by Octavian; 29 November 2008, 11:42.
Comment
-
Eu ultimele 2 revizii le-am facut acasa, si acum vine cea de 90.000 care evident ca tot eu o voi face. In afara de manopera nu prea faci alte economii. Eu merg in continuare pe bujiile renault, filtrele renault, curele renault, numa uleiul e castrol.Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
Comment