Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu stiam ca gogoasha69 are vreo 70000 km.
    sigpic

Comment

• NU conteaza, deci ideea, se poate schimba NUMAI kitul de distributie?? (+manopera)

Comment

• @bogdan_1984: ce atent esti

@octavian__30: am schimbat si ulei si filtre dar aduse de mine de acasa, am avut si kit accesorii dar mi-au montat decat cureaua cred ca de lene nu au pus si rola, distributia am uitat-o acasa si am cumparat-o de la ei, pret 380ron. iar manopera pt tot 200ron deci in total 580ron. acum ai inteles ?
        sigpic

Comment

• Salut.

Masinuta mea are aproape 30000, mai exact 28000, dar am facut revizia la 14500...teoretic ar trebuie sa merg la revizie inainte de 29500, nu?. As vrea sa va cer si voua parerea inainte de a merge la revizie, si anume m-ar interesa ce vor schimba la revizie, ce ulei sa aleg si cam cat m-ar costa. Tinand cont ca sunt din Cluj as dori si un sfat din partea celor din zona referitor la service-ul la care sa fac revizia... din cate am inteles exista diferente de calitate a serviciilor si de pret. merci

P.S: motor 1.4mpi, 1 an si 3 luni, revizie facuta la 14500 inainte de 1 an, garantie 1 an si 6 luni.

Comment

• Salutare , uite ca trebuie sa ma duc si eu la revizia de 1 an (am 8000 km ) , am tot citit dar raspunsurile sunt foarte imprastiate ,asa ca mai intreb si eu odata. Care ar fi operatiile care trebuie facute la o revizie (1 an) in afara de schimbul de ulei si filtre (aer+ulei). Deasemenea vreau sa stiu ce operatii se fac gratis ca sa stiu ce sa cer la fata locului. Din cate am inteles testul CLIP este gratis. Va multumesc !
            sigpic

Comment

• Daca s-a facut revizia la 14500 km sa spunem, urmatoarea e la 30.000 km, ca sunt 29500 sau 30500 tot aia e, nu comenteaza nimeni (personal nu m-as grabi, adica as duce-o la 30.000 km).

La prima revizie (de 15000 sau de an) atata se face: se schimba uleiu + filtrele, se verifica becurile, partea electrica (se uita sa vada cum iti incarca alternatoru eventual). si daca sunt binevoitori, mai trag de roti.
              N-are ce sa-ti faca altceva. Daca masina merge bine, ce rost are sa mai faci alte teste, numai te complici.

Comment

• ieri am facut revizia de 2 ani. S-au schimbat: uleiul, filtre, bujii si un bec. Total 411 ron.
                De asemenea s-au schimbat pe garantie kitul de distributie si nu stiu ce pompa de servo. Existau scurgeri de ulei si lichid de servo, cred.

Comment

• am fost cu o problema la service dacia feleac si mi s-au parut foarte atenti

Comment

• Sal. Am fost zilele trecute cu Loganul la Ser. Auto Sicaro Bv. pt. rez. unei daune (inlocuire bara fata si vopsit, pe Casco.) ,si avand in bord 29600 km. le-am cerut sa-mi faca si a doua rev. ,dupa 3 zile (astazi) am fost sa-mi iau masina. Bara a fost inlocuita ..dar in schimb la interior am gasit musamaua (pielea) din jurul manetei de viteze rupta ,desprinsa ! Carnetul de intretinere la completat in fata mea o tipa de la ghiseu (caserita).; total rev. 329.50 ron,fara placute (ma sunat unu din service si mio zis ca mai duc 15000,ma-m uitat mai tarziu pe C artea de intr. si am vazut ca trebuiau sa inlocuiasca si bujiile ceea ce nu au facut ! Astept pareri ! .P.S. totalul pe casco pt.bara fata + vopsit =12 mil.

Comment

• Mie mi-a iesit masina din garantie asa ca ma gandesc sa-mi fac singur reviziile..fara stat dupa ei, fara programari si altele

PS: Care stie ce tip de lichid trebuie pentru servodirectie?
                      Last edited by darksid3; 13 January 2009, 14:41.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Trebuie ELFRENAULTMATIC D2.
                        Daca faci asa ar fi bine sa faci odata cu revizia si o verificare generala a masinii la un mecanic.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Pai asta vreau sa fac ca am service-ul in capatul strazii si-i cunosc pe baieti..plus ca au si dotari bune.
                          Multam pentru pont.
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Sal prima revizie la 7500km sau 6 luni pret total nu mai stiu exact schimbat ulei,filtru aer+ filtru ulei
                            a doua la revizie 15000km sau 1 an pret 80 ron manopera+ 140 ron(ulei elf+filtru aer+filtru ulei) pret total 220 ron iar in curand iese din garantie si am sa fac eu singur toate schimburile dar cu stampila dacia

Comment

• Asa ii faci tu revizia?
                              Scuze de offtopic.

Comment

• Originally posted by benoclu View Post
                                Sal prima revizie la 7500km sau 6 luni pret total nu mai stiu exact schimbat ulei,filtru aer+ filtru ulei
                                a doua la revizie 15000km sau 1 an pret 80 ron manopera+ 140 ron(ulei elf+filtru aer+filtru ulei) pret total 220 ron iar in curand iese din garantie si am sa fac eu singur toate schimburile dar cu stampila dacia
                                revizia cred ca ai facuto la 15000 la 7500 dacia recomanda schimb de ulei daca mergi mai mult in oras dar ca sa te convingi de revizie uitate in carnetul de intretinere si vezi ce au trecut cei din service

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google