Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tipic romanesc dc nu le-ai zis sa faca reducere 10 % din factura care ai platit-o?

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
      Tipic romanesc dc nu le-ai zis sa faca reducere 10 % din factura care ai platit-o?
      Fiindca nu am putut plati cu cardul.

Ma gandeam sa-i dau in gat la OPC...dar o las asa. Deocamdata.
      Last edited by Dacos; 27 February 2009, 00:12. Reason: PS

Comment

• Din cate stiu eu la platile cu card-ul se face confirmarea platii mai greu , si tu cum erai samabta ei aveau confirmarea plati abea luni , si cred ca din cauza aia nu ti-au acceptat.Mie asa mi se intampla la masina .. maine imi aproba dosaru si pana luni nu pot lua masina ca nu se face confirmarea pana luni .. gii romania

Comment

• Originally posted by Dacos View Post
          Revizie facută la AMG Pantelimon acum 2 săpt. (1.6 16v)

Ulei Elf Comp ST 4l - 94 lei
          Ulei 10w40 - 28 lei
          Filtru ulei - 37 lei
          Filtru aer - 55 lei
          Manoperă filtru aer - 15,47 lei
          Revizie generală - 131,5 lei

Total 362,56 lei

şi acum surpriza...
          Având un card Dacia de la BRD am vrut să plătesc cu acesta deoarece aveam 10% reducere la revizie (pt revizia asta nu era cine stie ce, dar cum fiecare bănuţ contează...) iar tipul care era la casă (în atelier) unde se făcea devizul, îmi spune că plăţile cu acest card se face între luni şi vineri şi la un alt atelier, aflat în aceeaşi incintă.
          La întrebarea mea de ce nu se poate plăti cu cardul sâmbăta (fiindcă era într-o sâmbătă atunci când făceam revizia), tipul îmi dă o explicaţie mirobolantă de m-a umflat şi râsul:
          "Dom'le, zice el, suntem unul dintre puţinele service-uri care lucrăm sâmbăta, iar cei de la noi de la contabilitate nu lucrează...cred că asta este explicaţia, spuse el rotind ochii exasperat de întrebările mele"
          Oricum minţea. Am renunţat să mai plătesc cu cardul şi am plătit cash
          Uite aşa, a scăpat AMG de o reducere de 10% şi eu de o perioadă de graţie de a înapoia banii fără dobândă în 47 zile.
          Cine s-a mai confruntat cu probleme de acest fel, de plată cu cardul Dacia, să-mi dea şi mie de ştire.
          La 1.6 16 V eu stiam ca intra mai mult de 4 litri de ulei.

Comment

• revizie logan 1.4,10000km(prima revizie),ulei elf 5w40 3l,filtru ulei,filtru aer,si o garnitura,total 272 lei la sicaro brasov
            Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• eu stiam ca prima revizie e la 20000km...

cel putin asa mi s-a spus cand am luat masina in dec anul trecut
              Last edited by kypry; 2 March 2009, 10:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ori a gresit el cand a scris 10.000 in loc de 15 sau 20.000. sau, dupa un an avea 10.000

iar revizia este la 20.000 sau un an
                sigpic

Comment

• azi mi-am luat si eu masina .. si tot asa mi-a spus 20.000 km sau la 1 an prima revizie

Comment

• Originally posted by theo_bv2002 View Post
                    revizie logan 1.4,10000km(prima revizie),ulei elf 5w40 3l,filtru ulei,filtru aer,si o garnitura,total 272 lei la sicaro brasov
                    Numai 3 litri de ulei au intrat?
                    Cum asa?

Comment

• daca pui 3 l de ulei nivelul pe joja va fi intre minim si maxim (aproape de maxim) deci e suficient. Eu tot 3 l am pus
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Am inteles ca nu e prea indicat.
                        Maine vreau sa fac revizia si m-am gandit sa imi bag Mobil 5w30 ESP Formula dar acum sunt intr-o dilema cu chestia asta cu litri.

Comment

• Baga linistit 3 l ca atata timp cat se afla APROAPE la nivelul maxim si NU la minim n-are nici pe dracu'

Comment

• Da,dar faza e ca vreau sa il tin vreo 17 mii de km uleiu si atunci nivelul se va apropia de minim,mai ales ca nu vreau sa o menajez deloc.

Comment

• Nu scade nivelul asa mult...inca e motorul nou si, ipotetic vorbind, chiar daca scade mai iei tu un l de ulei si completezi
                              Eu cel mai mult am tinut uleiul 12.000 km si nu scazuse deloc nivelul pe joja

Comment

• Am aproape 10000 si n-a scazut deloc nivelul pe joja , si o sa-l tin pana la 20.000 cand e revizia programata .
                                1.6 MPi Icy White

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google