Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare dragi loganisti.Azi am facut si eu prima revizie la un an de zile.Am 13.500 km in bord.Am optat pt cei de la meridian sud.Atat cat masina e in garantie cei de acolo nu accepta consumabilele clientului.totul m-a costat 380 ron.
    Am schimbat: ulei elf 10W40(3,5 litri),filtru ulei,filtru aer,completat lichid racire si lichid sters parbrize si o garnitura baie ulei.
    La revizie au constatat ca am o pierdere de ulei pe la un semering lucru care m-a mai costat 40 ron.
    DE EVITAT PE CAT SE POATE ACESTI BANDITI LA DRUMUL MARE

Comment

• Ai dat cel putin 100 de Ron in plus. De ce nu ai mers la un service care te accepta cu consumabilele tale?Eu am dat nici 300 ron la prima revizie cu consumabilele mele toate de origine, manopera inclusa si cu ulei cu mult superior unui Elf 10w40 la AMG Pantelimon...si am stat si langa masina, de vorba cu mecanicul fara nici un stres.
      Prima oara am fost la IPSO si cand am vazut ca stramba din nas ca de ce nu e ulei Elf sau Dacia Oil le-am intors spatele la receptie si am plecat...si era si manopera dubla la pret
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• [QUOTE=Dacos;263458]Revizie facută la AMG Pantelimon acum 2 săpt. (1.6 16v)

Ulei Elf Comp ST 4l - 94 lei
        Ulei 10w40 - 28 lei
        Filtru ulei - 37 lei
        Filtru aer - 55 lei
        Manoperă filtru aer - 15,47 lei
        Revizie generală - 131,5 lei

Total 362,56 lei [QUOTE=Dacos;263458]

Ar fi foarte frumos daca fiecare ar posta ca in acest exemplu.
        Sunt consumabilele reprezentate distinct, cu preturile fiecareia in parte.
        Acesta este si rostul topicului, documentarea, nu doar sa se posteze faptul ca x a facut revizia la <y> km.
        Multumesc!
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Numa ce am venit si eu de la revizia de 1 an.(15550km)
          Mi-au schimbat urmatoarele:
          Ulei Mobil Formula ESP 5w30(211 lei)
          Filtru ulei
          Filtru aer
          Plus ca au mai agaugat ei antigel si mai stiu eu ce pe acolo.
          Am mai platit 180lei(aici incluzind filtrele si manopera).
          Asadar cost total 391lei,dar cu un ulei strong.

Comment

• Cati l de ulei te-au dus la 211 lei? 3 sau 4?

Comment

• 4 litri dintre care au intrat 3,2.

Comment

• e ok, l-ai luat la pret bun

Comment

• am si eu o intrebare,sunt in spania si am achizitionat un mcv 16 valve din romania,acum ma apropii de 20 000 km si luni am programare la reprezentanta dacia de aici,problema este ca in spania ,revizia se poate face la orice service,nu neaparat la service ul dacia,in romania nu e valabil?oare daca ma duc aici la alt service in afara de dacia,pierd garantia??

Comment

• E indicat sa te duci la service Dacia, acolo nu e ca aici, sa se treaca cu vederea si se pierde garantia.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• aici nu se trece cu vederea,e lege,te poti duce si la alt service in afara de concesionarul tau,iti trece in carnetul de intretinere ce s-a efectuat in cadrul reviziei si nu e nici o problema,oricum ma duc la dacia avand in vedere ca mai trec vreo 100 de ani pana se da si la noi o aemenea lege ce mi se pare de bun simt

Comment

• In romania toate sunt pe dos!

Comment

• 1. ulei mobil 1 ESP 5w30 (depozit) - 120 ron

Cezar,de la ce depozit ai luat uleiul?Vine revizia de 20000 si trebuie sa-mi cumpar si eu.

Comment

• salutare

Ce se schimba la revizia de 2 ani?
                            -ulei
                            -filtru ulei
                            -filtru motorina
                            -filtru aer
                            -mai eceva?
                            ym! dorinu2005@yahoo.com
                            BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

• Doru, vad ca ai realizat postarea gresita (subiect de motorinar in topic de benzinar)
                              In principiu acelea sunt, eventual placute (depinde de rulaj)...
                              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Dar la benzinar,la 2 ani ce se schimba?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google