Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu conteaza in ce sistem ai achizitionat masina. Atata timp cat e in garantie trebuie sa faci reviziile la dealeri Dacia/Renault
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @dobre stefan: Rescrie postul de mai sus, dar intr-un fel incat sa inteleaga toti, nu numai tu...
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• scz dar as vrea sa stiu si eu cat ma va duce prima revizie logan 1.4 mpi?numi reprosati ca nu am citit tot ce ati scris anterior dar as vrea un rasp clar de la cnv care a facut de curand!ms o zi buna

Comment

• Originally posted by anca_pit View Post
          scz dar as vrea sa stiu si eu cat ma va duce prima revizie logan 1.4 mpi?numi reprosati ca nu am citit tot ce ati scris anterior dar as vrea un rasp clar de la cnv care a facut de curand!ms o zi buna
          Prima revizie se face la un an sau 20 000 Km si costa aprox 315lei (atat am dat eu in febr 2009)cu >schimabat ulei , filtru de ulei, garnitura buson baie ulei ,filtru de aer, completare lichid de racire sau lichid de frana daca este cazul, inspectie vizuala a rotilorsi a caroseriei.SUCCES!

Comment

• Am 4 ani si 16.000 km trebuie schimbata distributia la revizie ?

Comment

• Kit-ul de distributie se schimba la 60.000 km sau 4 ani, deci trebuie s-o schimbi

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                @dobre stefan: Rescrie postul de mai sus, dar intr-un fel incat sa inteleaga toti, nu numai tu...
                Eu sunt translatorul lui . Nu credeti intrati pe Braila .

Originally posted by dobre stefan View Post
                ce va spuneam mai sus cu revizia consta an skimb de ulei+filtru+filtru aer saiba de la buson uleisi o mica uitare an mare pe sub masina un salut si pretul la fel ca anainte an jur de 3000 asa luau si anainte am fost cu masina unui prieten de la noi de la logan
                Traducere: Revizia consta in schimb de ulei, filtru ulei, filtru aer, saiba de la buson si o mica vizualizare, in mare pe sub masina. Pretul la fel ca inainte in jur de 300 de lei. Asa facturau si inainte cand am fost cu masina unui prieten de la noi de la Logan Club.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• ce tare, inseamna ca la tine sub nick ar trebui sa scrie : organizator de intalniri / traducator...

@Gamezcdr : inseamna ca masina ta e nou nouta, a mea are tot 4 ani, dar are 92.500 km
                  Life is short...play more!
                  http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• si a mea are 4 ani 27800 km la bord..trebuie schimbat cureaua de distributie?
                    Losers in the mirrors are closer than they appear!

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                      Kit-ul de distributie se schimba la 60.000 km sau 4 ani, deci trebuie s-o schimbi
                      Trebuie sa repet din 3 in 3 posturi?

Comment

• Originally posted by Gamezcdr View Post
                        Am 4 ani si 16.000 km trebuie schimbata distributia la revizie ?
                        Daca schimba numai cureaua ca poate este imbatranita nu are nimica cred?

Comment

• Originally posted by Gamezcdr View Post
                          Am 4 ani si 16.000 km trebuie schimbata distributia la revizie ?
                          off: 4 ani/16.000km=bibelou.
                          cred ca mai miroase inca a masina noua...
                          on: oricum garantie nu mai e...dar raportat la nr. de km, daca componentele se
                          prezinta inca bine, n-ar fi chiar obligatoriu; o sa te hotarasti tu.
                          a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

• ulei Elf 5w30 = 165 lei 5 L (cumparat de mine din magazin)
                            filtru ulei = 34 lei
                            filtru aer = 55 lei
                            manopera = 150 lei (aici au cam exagerat)
                            ---------
                            total 404 lei

asta pentru revizia de 1 an

Comment

• cam scump uleiul.in targ la vitan e 125-130 ron.cat despre manopera........93 ron la amg pantelimon vineri.dar aici am o intrebare:19300 km;1 an de cand am masina,cei de acolo au zis ca tre si placutele..............asa o fi sau vor sa mai scoata un ban in plus????in rest sooper multuit de prestatia mecanicilor.....15-20 min revizia de 1 an cu piesele mele.
                              :smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:

Comment

• Cu distributia nu e de joaca,te zgarcesti si poti sa pagubesti pe alte parti,eu fac acum 60 de mii si ii schimb rola,cureaua de distributie si aia de alternator.Scap destul de ieftin.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google