Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cat antigel intra in motor la 1.4 mpi?

Comment

• Originally posted by FloRio View Post
      Cat antigel intra in motor la 1.4 mpi?
      Intra cam 5,45 l dar ar trebui sa iei 3 l antigel si restul apa distilata ....acum depinde si cum il schimbi ca daca nu dai pompa de apa jos sa curga si ce e in blocul motor nu o sa iti intre asa de mult
      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
      sigpic

Comment

• NU stiu ce sa zic,cred ca va trebui sa golesc tot antigelul care il am acum,ca e ciudat ,are o culoare portocalie,plus ca mi se scurge pe la ceva furtun ca pierd cam mult,trebuie sa remediez problema si apoi sa bag antigel Glaceol RX tip D.Cu siguranta imi vor trebui 3 litrii

Comment

• am un logan 1,4 din 2004 noiembrie si are 47000 km vreau sa-i fac o revizie generala cam ce anume ar trebui sa-i schimb . CUREAUA DE DISTRIBUTIE CAT MAI MERGE .NU MAI AM GARANTIE DE CAND AM LUATO SUNT AL 2 PROPIETAR SI NU AM AVUT PROBLEME CU EA SI O AM DE 4 ANI.Uleiu si filtru de ulei il schimb la 8000 si 10000 km.filtru de aer de 2 ori pe an
          am schimbat placutele la 40000km mai mergeau inca iarna am mai completat si cu antigel aproximativ 250 grame (nediluat )
          Last edited by duca marius; 7 September 2010, 08:50.

Comment

• Daca n-a avut distributia + cureaua de accesorii schimbate din 2004, iti recomand sa faci acest lucru. Curelele imbatranesc in timp chiar daca nu parcurgi km. Iti mai recomand un schimb al lichidului de frana si al lichidului de racire.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ptr. IVAN MARIAN

Daca nu ai facut inca revizia, incearca sa te lipesti de cineva de la service si sa-ti treaca in cartea service o data anterioara datei de cant trebuia sa faci revizia.
              In cazul in care ai o problema pe garantie ,mai mult ca sigur vei plati acea interventie,ptr nu ai respectat intervalul de service.
              Eu am fost la 1-a revizie dupa data stabilita,dar surpriza,sef de atelier era un fost coleg,si fara sa ma consulte mi-a trecut o data anterioara.
              Cand am avut garantie 1.5 ani nu mi-a pasat ,dar acum cand am 4 ani e alta situatie. BAFTA!

Comment

• Logan 1.4 revizia de 60000 schimbat pompa de apa curea distributie rola intindere curea transmisie ulei filtru inspectie la frane complectat antigel total 850 Ron din care manopera 250 ron

Comment

• facut astazi revizia de 2 ani fara ulei si filtre au fost schimbate tot la ei cu 3000 km in urma si a costat 54,45 lei
                  si inca ceva placutele de frana sant ferodo cel putin la mine asta are masina de fabrica

Comment

• Facut azi o revizie generala la batrana mea de 6 ani si doar 34292 km. Am schimbat: curea distributie, rola, pompa de apa, bujii, ulei motor, ulei cutie de viteze, lichid servo, lichid de frana, placute de frana, antigel, reglat franele pe spate, diagnoza + manopera = 1160 lei. Eu zic un pret ok Am pus consumabile de calitate pe ea, ulei Castrol Magnatec 5w40, Valvoline Durablend 75w90 sintetic la cutie, curea distributie Dayco Pirelli, pompa de apa Airtex, placute de frana Remsa. In rest masina se prezenta destul de bine, amortizoarele o mai duc o perioada avand in vedere ce gropi am luat cu ea ma surprinde, bucsele la fel.

Comment

• kitul de accesorii(curea transmisie, rola intinzatoare/ghidare curea transmisie) l-ai schimbat ?
                      Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

• Da, am schimbat cureaua si rola, chiar daca cele vechi mai duceau multi km.

Comment

• eu la 44 de mii ma pregatesc sa fac schimbul de :
                          ulei
                          filtru de aer
                          placute de frana(asa am inteles ca astea se schimba la 50, si fiind aproape si le fac amu)

Sper sa nu ma coste prea mult.

Comment

• Filtru de aer cam 30-40 de lei, uleiul depinde de care pui, dar undeva pe la 120-180 lei cam acolo gasesti un ulei bun, placute cam la 100 de lei gasesti de calitate. Toate astea daca ti le cumperi tu, daca ti le pun ei la service te poate costa un pic mai mult.

Comment

• Revizie 45.000 km

Am facut zilele trecute revizia la 45.000 la Seda Service Caracal.
                              A costat 258 lei in care au intrat:4l ulei Dacia (din care mi-a dat mecanicul restul de 1/2l inapoi), filtru de ulei, filtru de aer, manopera.
                              Parere: ok!

Comment

• moto20pol daca ti-au dat 0.5l din 4l inseamna ca ai in motor 3.5l si nu e bine, verifica pe joja sa vezi ca ai peste maxim cu peste 1cm si incearca sa scoti aproximativ 0.5l din motor. La 1.4 "mp3"( motorizarea ta) intra fix 3l, daca gresesc sa ma corectati .
                                Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google