Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• primul set de placute tine mai mult, apoi mai des.
    ia-ti ferodo premier intre 90-110 RON si gasesti tu un mecanic sa le schimbi, nu da 200 RON la dealer pe niste placute TRW, pe care le gasesti la magazine pe origine la 145 (schimbare inclusa) sau intre 65-100 in cutie de trw (dar pt clio si altele , bineinteles nu logan).
    acum depinde de tine si de ce gasesti in oras(ele apropiate)

Comment

• este adevarat ca s a dat o lege conform careia daca avem masina in garantie nu ne mai obliga nimeni sa facem reviziile la reprezentanta sau la service uri aprobate Dacia ?

putem sa le facem la orice service autorizat RAR fara a pierde garantia ?

Comment

• Nu stiu de lege...dar si pana acum puteai sa mergi unde vrei.Problema e ca pierzi garantia.Si in certificatul de garantie scrie asta.
        Ca deh... " Dacia are personal specializat si experimentat si piese originale "

Comment

• Legea e data dar e foarte greu sa o aplice inca ...si pana atunci daca nu te duci in service autorizat pa garantie
          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
          sigpic

Comment

• schimb de ulei plus filtru
            uleiul elf 4 litri 140 de lei
            filtru dacia 35 lei
            manopera 15 lei....
            deci 190 lei
            id messenger:merlan.alexandru

Comment

• Revizie 1 an

Revizie la 1 an, KM 13k, facuta in CJ la reprezentanta Dacia de pe Dorobanti:
              Ulei Dacia 3L = 78.72 (fara TVA)
              Filtru ulei = 29.57(fara TVA)
              Filtru aer = 49.05(fara TVA)
              Manopera = 81.68 (fara TVA)
              ----
              Total (cu TVA) = 296.38 RON.
              Io zic ca-i bine.

Ciao si drumuri bune.
              Cine nu citeste e prost.

Comment

• salut !

Maine ar trebui sa fac revizia de 1 an la logan , motorizare 1.6 16v.Intrebarea mea este cat ar treui sa ma coste in mod normal aceasta revizie.Am sunat azi la Dacia Service Feleac si au zis ca 450 Ron ma costa.Mi se pare cam mult pt ulei,filtru de ulei si filtru de aer.
                Si daca imi puteti spune cati litri de ulei intra in motoru 1.6?

multumesc !

Comment

• Se intampla ceva daca intirzii cu 2-3 saptamani cu revizia de 2 ani? Se pierde garantia?

Comment

• Nu se pierde, ca doar nu e pe cronometru, dar daca ai ceva de schimbat pe garantie si nu ai revizia facuta la timp, ia-ti gandul, or sa dea vina pe tine, chiar de nu are legatura una cu alta.

Comment

• Originally posted by cris_iasi View Post
                      Nu se pierde, ca doar nu e pe cronometru, dar daca ai ceva de schimbat pe garantie si nu ai revizia facuta la timp, ia-ti gandul, or sa dea vina pe tine, chiar de nu are legatura una cu alta.
                      Adica nu se pierde, dar se pierde?

Comment

• @ Lumpi teoretic se pierde garantia. practic o poti da "la pace" cu cei care se ocupa de acte. le spui ca nu ai avut timp, nu ai avut bani, etc. motive "intemeiate" si credibile. 2-3 saptamani nu ar fi un capat de tara.
                        sigpic

Comment

• Adica in alea 2-3 saptamani cat intarzii tu la revizie, daca pica sa zicem cutia de viteze, nu o sa vezi nimic schimbat pe garantie, ca va fi oricum din cauza "ca nu ai facut revizia la timp". Chiar de tu nu aveai treaba cu uleiul din cutia de viteze, de exemplu.
                          In rest, n-am auzit pe cineva sa piarda garantia ca a depasit un pic termenul, dar in fine, nu fi tu primul.
                          Una peste alta, fa rost de 200 si ceva de lei si du-te la revizie mai bine.

Comment

• lumpi:iti spun din experienta du te la revizie la timp ca altfel sigur pierzi garantia masinii.mi s a intamplat sa intarzii la revie 3 zile si mi au picat instant garantia,au zis ca kilometrajul il pot da inapoi din pix ,dar timpul ioc si asta asa e...p.s nu intarzia nicio zi du te de urgenta

Comment

• revizia de 1 an la 1,2 16v 330ron cu ulei elf plus o diagnoza.
                              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Originally posted by TBI View Post
                                lumpi:iti spun din experienta du te la revizie la timp ca altfel sigur pierzi garantia masinii.mi s a intamplat sa intarzii la revie 3 zile si mi au picat instant garantia,au zis ca kilometrajul il pot da inapoi din pix ,dar timpul ioc si asta asa e...p.s nu intarzia nicio zi du te de urgenta
                                Gata, mi-am facut programare, am depasit termenul cu cateva zile, dar nu e nici o problema.

Intrebare: oare garantia acopera fusta de la schimbatorul de viteze? Consumabila nu e. Ornament? S-a rupt in doua locuri.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google