Serus e unul dintre cei doi cei mai scumpi - ia dealerii din cartea pe care ai primit-o cu masina, suna-i pe toti si fa o comparatie.
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pana acum doar la cei 2 te lasa langa masina cand presteaza.
Simpotrans Colentina :
Piese:
-ulei Texaco(5litri)=171.00/ulei Dacia(5litri)=140.00
-filtru ulei=35.00
-filtru aer=60.00
Manopera revizie=108.00
Mai am inca de la o firma de asteptat raspuns si trebuie sa ma decid unde ma duc.
A raspuns si AMG - in jur de 360 tot, piese + manopera.
Deci cam asta ar fi marja de pret 320 - 400.
Acum unde sa ma duc?
Intrebare existentiala .
La Dacoserv nu m-as mai duce deoarece la rev de 1 an au montat aiurea filtru de aer si tragea aer fals, de nu stiam de ce merge masina prost.
Alte optiuni : Serus, AMG sau Simpotrans Colentina.
Dupa cum s-au prezentat cu preturi si abordare Serus ar fi cel mai oke.
Cine a mai fost la ei cum se prezinta oamenii?
Comment
-
Du-te cu uleiul tau - iesi mai ieftin. La AMG am fost eu in primavara si a fost filtrul de aer 56, de ulei 33.5 si manopera 75 sau 80 - nu mai stiu exact ca asta nu am notat-o si n-am factura la mine. Si fii atent ca toti se incapataneaza sa toarne garla ulei inauntru - cat stiu ei ca trebuie, nici unul nu se atinge de joja. De fiecare data mi-au pus aproape doua deste peste maxim. (Cu exceptia AMG, dar numai dupa ce am insistat sa nu mai puna.)
Comment
-
Originally posted by mitosu View Postultimul schimb de ulei m-a costat 150 ron ,ulei elf bid 4l si filtru purflux,iar schimbul a fost moca ca l-am facut eu.
ultimul schimb de bujii 72 ron,schimbate de mine.
ultimul filtru de aer 30 ron mann.
pentru ce as platii 320 ron la dealer ,sa-mi schimbe ce ?Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
colgu', la revizia de 60.000km in afara de schimbul de ulei, filtrul de ulei, filtrul de aer se face si distributia care cuprinde kit-ul cu cureau de distributie, cureaua de accesorii si rola, dar ca sa fie totul complet si legal trebuie schimbata si pompa de apa. Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu cei de la service si sa nu iti schimbe pompa de apa si bujiile, dar in schimb sa le bifeze in carnetul de intretinere ca si cum ar fi fost efectuata aceasta operatiune.
Eu imi fac reviziile numai cu consumabilele mele si lor le platesc numai manopera, dar kit-ul de distributie tot de la ei l-am cumparat ca pt 100-200 lei diferenta nu vreau sa fa o paguba de peste 2000 lei la masina. Parerea mea, du-te si vorbeste cu mecanicul la care mergi sa faci reviziile si stabileste cu el cum sa faceti.
Pe mine numai distributia m-a costat 560lei
Comment
-
Revizie de 60.000 km facuta azi : curea distributie,rola distributie(kit original cu garantie 60.000 sau 4 ani),curea accesorii,ulei mobil si filtre originale de ulei si aer cu tot cu manopera a costat 400 lei.
Cred ca imi dati dreptate ca un mecanic autorizat(PFA),isi da mai mult interesul ca o lucrare sa fie facuta ca la carte decit un mecanic din orice reprezentanta care are un salar de cacao.Cea mai buna reclama este cea din gura in gura cu recomandare de la un client multumit la un viitor client multumit,atit de calitatea lucrarii cit si de pret.
Eu prefer sa-l platesc pe cel care munceste,nu pe cei care fac fundul mare pe fotolii de piele,completind citeva hirtii.Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
-
Am fost la Serus sambata dim.
Am ajuns pe la 9 la 9 si 20 am intrat cu masina si a terminat pe la 11 fara ceva.
A lucrat ingrijit, a cotrobait peste tot la masina, a tras de alea pe sub ea.
Am fost cu uleiul meu - Xcess 8100 5W40, ei au pus restul.
Cu totul a fost 215 lei ( piese + manopera).
Toti mecanicii erau tineri si destul de comunicativi, per general multumit de prestari servicii / costuri.
2 chestii ciudate :
- rotile din spate + roata dreapta fata sunt tocite la fel, roata stanga fata e tocita mai putin, este vizibil, nu a stiut sa-mi dea o explicatie.
- la drepata fata, garnitura aia superioara de la bieleta antiruliu s-a spart si a cazut de acolo, fiind metal pe metal - troncanea, am intrebat cat e una noua - 415 lei !!!!!, in fine, nu am luat, probabil a inteles gresit cel de la receptie, mecanicul care s-a ocupat a dat jos bieleta si i-a pus o garnitura in locul celei lipsa.
Cam asta ar fi experienta cu revizia de 2 ani la masina.
Comment
-
Originally posted by huffy View PostRevizie de 60.000 km facuta azi : curea distributie,rola distributie(kit original cu garantie 60.000 sau 4 ani),curea accesorii,ulei mobil si filtre originale de ulei si aer cu tot cu manopera a costat 400 lei.
Cred ca imi dati dreptate ca un mecanic autorizat(PFA),isi da mai mult interesul ca o lucrare sa fie facuta ca la carte decit un mecanic din orice reprezentanta care are un salar de cacao.Cea mai buna reclama este cea din gura in gura cu recomandare de la un client multumit la un viitor client multumit,atit de calitatea lucrarii cit si de pret.
Eu prefer sa-l platesc pe cel care munceste,nu pe cei care fac fundul mare pe fotolii de piele,completind citeva hirtii.save the planet!!! kill yourself!!!
Comment
-
Nu am schimbat pompa de apa pentru ca nu a a fost nevoie.La demontarea se vede daca e ste sau nu nevoie sa o schimbi.Daca e vorba de prima distributie,la 60.000,in general nu se schimba pompa.Daca vrei,poti sa vi azi (sau in fiecare Simbata) dupa ora 17 in spate la Cabana Valea Aurie la intilnirea saptaminala Logan Club Sibiu si putem povesti mai multe.Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
-
Ajutor colegi loganisti
Va salut in primul rand si vreau sa va intreb cam la cat sa ma astept la revizia de 4 ani si jumatate, 41.000 km. Nu am mers prea mult cu golanelul meu dar credeti ca ar trebui sa-i schimb si distributia si lichidele, eventual placutele de frana? Daca ma costa prea mult, si tinand cont de "praful asta" cred ca o sa-l las pe dreapta. Va multumesc si tineti-o tot asa, este foarte folositor acest forum.
Comment
-
Recomandat este sa le schimbi si asa scrie si in care referitor la distributie, 4 ani sau 60 000 km, cel putin asa era pe vremea cand mi-am luat eu masina. Distributia e un must have la schimbat, pt ca daca ti s-a rupt cureaua o sa regreti dupa aia ca nu ai facut-o. Un kit complet de distributie e undeva intre 200-300 de lei, iar o pompa de apa ok o gasesti la 150 de lei. Lichidele la fel trebuie pt ca dupa 4 ani isi pierd proprietatile. Important e sa schimbi distributia pt inceput iar dupa aia poti schimba si lichidele cand o sa ai bani.
Comment
Comment