If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Desi nu sunt chiar ata de nou pe aici, recunosc ca nu am intrat foarte des pe forum.
As vrea sa-mi pun si eu pe Loganul meu 1.6mpi jante pe 16. Intrebarea este: pot sa le omologhez in vreun fel? Multumesc
Am primit raspuns de la Dacoser m. :
Manopera pentru revizie = 123 RON.
Inlocuit lichid de frana + aerisit instalatie = 50 RON.
Inlocuit bielete antiruliu stg.dr = 72 RON.
Timp aproximativ de lucru 2.30 ore
Cum vi se par preturile?
Desi nu sunt chiar ata de nou pe aici, recunosc ca nu am intrat foarte des pe forum.
As vrea sa-mi pun si eu pe Loganul meu 1.6mpi jante pe 16. Intrebarea este: pot sa le omologhez in vreun fel? Multumesc
Sigur ca poti. Teoretic. Mergi la RAR si faci omologare individuala. Cand iti vor zice costul, s-ar putea sa nu mai vrei sa le omologhezi, asa ca o sa mergi ilegal.
A facut cineva revizia de 6 ani la 1.6 16v? Ce se schimba? Mai am pana in iulie...)
6 ani e partea secundara, conteza mai mult cati km ai si mai ales cati km ai facut de cand ai schimbat bujiile, placutele de frana, sa vezi cum arata discurile de frana.
Masina oricum nu mai e in garantie, deci costurile pot fi mai mici si cu consumabile de calitate, nu rahaturile impuse de reprezentante.
Oloi, filtre, lichid frana, eventual desprafuire tamburi.
Restul se descopera la service, sa nu ai joc la pivoti, bucse brat, capete de bara etc.
37000 km...bujiile au fost schimbate anul trecut...Lichidele ar cam trebui...discurile nu cred ca au probleme... Mai sunt multe luni pana sa implineasca 6 ani , dar ma gandesc daca ar renta sa duc eu piesele...pana acum tot de la ei au fost si nu a avut absolut nici o problema cu masinuta...Distributia trebuie schimbata ca a cam intarziat... Desi ca nu mi-am dorit asta...dar am avut alte probleme in aceea perioada...
La 37.000 probabil amortizoarele sunt in regula, pe astea le omisesem.
Distribuia trebuie schimbata dor pentru ca au imbatranit curelele, rolele n-au multi km.
la instalatia de aer onditionat nu trebuie inlocuit freonul? Din cate stiu nu fost schimbat... Ac-ul nu il folosesc foarte des... Va multumesc pentru ajutor!
Spuneti-mi si mie cu lichidele astea. Trebuie schimbat ala de frana daca masina franeaza bine. Adica, banuiesc ca are si el o valabilitate, niste proprietati; risc sa raman fara frane? Nu am inlocuit lichidul de frana pana acum si cam face 5 ani masinuta si ma pune pe ganduri ca poate poate...
De uleiul din cutia de viteze ce spuneti? Merita schimbat?
Freonul doar se completeaza, dupa ce se verifica instalatia.
La mine dupa 7 ani, n-am compleat nimic, AC-ul functioneaza normal.
Spuneti-mi si mie cu lichidele astea. Trebuie schimbat ala de frana daca masina franeaza bine. Adica, banuiesc ca are si el o valabilitate, niste proprietati; risc sa raman fara frane? Nu am inlocuit lichidul de frana pana acum si cam face 5 ani masinuta si ma pune pe ganduri ca poate poate...
Lichidul se sshimba la 3 ani conform indicatiilor Dacia si la 2 ani conform producatorilor lichidului.
De uleiul din cutia de viteze ce spuneti? Merita schimbat?
Da, se merita. Doar sa folosesti tot 75w80.
Last edited by mr.K; 7 September 2012, 22:47.
Reason: Automerged Doublepost
Multumesc MR K... Pentru dannyel lichidul de frana seschimba la 3-4 ani... Verifica ce nivel are... Uleiul de la cutia de viteze se schimba daca ai multi km...Eu nu am prea auzit pe multi sa faca aceasta operatine....Daca gresesc sa ma corectati....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment