Cred ca uzura mai mare a placutelor de pe dreapta se datoreaza inclinarii drumului si apasarii mai mari pe trenul de rulare drepta.
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
multam pentru raspunsuri, astazi m-au sunat cei de la reprezentanta. cica promotia cu schimb ulei cu manopera gratuita nu include 5w30, dar intra 5w40 si celelalte. asa trasnaie..! mi-au dat si un deviz, mi se par preturi superumflate avandu-se in vedere faptul ca nu se schimba pompa de apa. in plus, iau asaun exemplu: 67 lei inlocuire filtru de aer??!! pai il pot shimba si eu in 3 miscari!
mai pun asa si eu, o intrebare: e totul ok cu aceste piese de la daciashop sau piesenet?
ma corectez, ala e tariful pe ora. 16 lei e sa schimbe acel filtru de aer.Attached FilesLast edited by vitriol; 12 March 2014, 00:23. Reason: Te rog sa folosesti functia "edit" data viitoare.
Comment
-
...de ce nu vrei tu sa scutesti 2 x 16.62lei si sa ramai cu ei in buzunar?
o inlocuire de filtru de polen si de filtru de aer dureza fix (iti zice unu' care are aproape doo maini stangi )...2 x 5 min. maxim, cu tot cu curatarea locasului filtrului de polen, daca e cazu'.
Comment
-
apoi dacoservu nu mi-a luat bani ptr inlocuire filtru ulei+ulei + montare filtru polen(facut locas in instalatia de climatizare cu tot cu curatare ac cu un spray adus de mine)+filtru aer cand am facut schimbu de distributie si am schimbat si discurile pe fata anu trecut.
Intr-adevar sa inlocuiesti filtru polen + celelalte filtre + ulei nu e greu, le poti face acasa lejer,mai ales daca ai prin apropiere vreo groapa de la garaje dezafectate
Comment
-
Originally posted by tclipa View Postpai nu 2x16 lei ar fi problema. ma uit cu jale la cei peste 500 lei pentru curea distributie plus rola...Last edited by IancuMIC; 12 March 2014, 00:44.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
@IancuMIC
Ma indoiesc...de obicei, reprezentantele "trateaza" separat pompa de apa pe deviz / factura.
L.E.: Deci am zis bine.
Extras din nota mea de plata de anu' trecut, tot dintr-o reprezentanta dacia:
"Azi am schimbat kiturile complete de distributie, accesorii si pompa de apa la service dacia - reno, adica la reprezentata, cu urmatoarele preturi:
- kit accesorii (2 role + o curea) - 440 lei
- kit distributie (1 rola + curea + surub fulie) - 300 lei
- pompa apa - 340 lei
- antigel (3l) + apa distilata (2l) - 100 lei
- manopera 4.8h x 70 lei /h - 340 lei
TOTAL 1520 lei"
..deci, pune-i sa recalculeze kitu ala ca e ranced rau, da cu virgula suma aia!Last edited by Kojak; 12 March 2014, 00:53.
Comment
-
treaba e ca eu pe la astia de la reprezentanta nu trec ... dar faza e ca stau unde se agata harta in cui, iar o comanda la magazinul de piese din zona e cam la fel cu revizia la reprezentanta ...plus ca ...hmmm.
ma bate gandul la o comanda online. asadar, de unde se pot lua, cu incredere, cele necesare reviziei?
L.E. ok, am sa vad eu cum e cu kit-ul ala. macar sa ma lamuresc!
Comment
-
-
Prima data cand vad kit de distributie Motrio
Comment
-
Originally posted by tclipa View Postmultam pentru raspunsuri, astazi m-au sunat cei de la reprezentanta. cica promotia cu schimb ulei cu manopera gratuita nu include 5w30, dar intra 5w40 si celelalte. asa trasnaie..! mi-au dat si un deviz, mi se par preturi superumflate avandu-se in vedere faptul ca nu se schimba pompa de apa. in plus, iau asaun exemplu: 67 lei inlocuire filtru de aer??!! pai il pot shimba si eu in 3 miscari!
mai pun asa si eu, o intrebare: e totul ok cu aceste piese de la daciashop sau piesenet?
ma corectez, ala e tariful pe ora. 16 lei e sa schimbe acel filtru de aer.
Pot sa spun doar: haoleeeeeeeeeuuuuuuu!
Filtrul de aer si cel de polen sunt cam cu 30% mai scumpe decat pe piata auto.
Comment
Comment