Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare! Am facut si eu revizia de 3 ani (26.000 Km) zilele trecute la Auto Nesti - Bucuresti. Au schimbat uleiul, placutele de frana, filtru aer si ulei, contractor marsarier, bujii si lichid pt servo (completare). De miscat, s-au miscat repede, la 7:15 am fost in service si la 8:45 era gata revizia. Am mai avut de asteptat 1:30 pt ca au spus ca trebuie sa injecteze ceara in praguri, chestie care a fost gratuita. M-au lasat sa stau langa masina, dar nu m-au intrebat nimic de ulei si nici nu am fost pe faza sa vad ce ulei au bagat(bidoane albastre cu sigla Renault).
    Costul total a fost 740 Ron

Comment

• Cam mult. Macar de ar fi pus ulei full-sintetic in banii astia, desi nu cred.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Mda, cam scump!! M-am uitat pe factura si este trecut "Dacia Oil Premium Plus". Afecteaza cu ceva motorul, avand in vedere ca aveam Mobil1 5w40???

Comment

• N-are nici o problema ca avea Mobil si acum au pus Dacia Oil, dar e mult mai prost ca Mobil-ul.
          Uleiul care ti l-au pus era 5w30 sau 5w40?

Comment

• Pana acum 2 ani Dacia Oil era un ulei foarte bun (fab. Germania) si era un pic mai scump. Acum se fabrica pe langa Brasov si ii de proasta calitate.
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi
            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Si atunci avea caractesristici comparabile cu un Elf sau Mobil? Nu prea cred.
              Totusi, nu tara unde se produce conteaza asa de mult, ci carcateristicile uleiului.

Comment

• Uleiul pus este 10w40. Pe factura nu este trecut si am sunat la ei sa intreb!

Comment

• E semi-sintetic, dar macar e 10w40, nu 5w30. Deci e oarecum bun, dar nu mai bun decat unul 5w40.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                    Si atunci avea caractesristici comparabile cu un Elf sau Mobil? Nu prea cred.
                    Totusi, nu tara unde se produce conteaza asa de mult, ci carcateristicile uleiului.
                    Mie maistru de la service mi-a zis ca acum 2 ani uleiul Dacia Oil Plus se fabrica in Germania, de caracteristicile uleiului nustiu ce sa zic
                    LE: Acum cel mai bun ulei la service ii Castrol, Mobil1 nici numai aduce la noi la service (Made in Turcia)
                    Last edited by Tudor_cj; 17 June 2008, 22:26.
                    2004 Dacia Logan 1.4MPi
                    2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

• Sal... Am un golan de 1.4 sh in carnetu' de service ma cheama la prima revizie la 20.000, e cumparat in martie 2008, are vreo imp?
                      http://www.youtube.com/watch?v=ymiF-okrdMg

Don't Drink and Drive

Comment

• Meri la revizia de 20.000km. La loganurile fabricat in 2008 sau schimbat revizile de la 10.000 la 20.000km
                        Last edited by Tudor_cj; 17 June 2008, 23:22.
                        2004 Dacia Logan 1.4MPi
                        2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

• Mergi la 20.000 km. Si ce-i cu asta?

Comment

• Am o cerere, am un logan 1.6 mpi, 39 000 km, am luat-o de putin timp nu e noua, vanzatorul a spus ca are toate cartile si reviziile la ea, dar inca nu mi le-a dat. Incep sa cred ca nu mai vad cartea de service. Imi poate da cuneva un link, niste detalii, o lista ... Ceva ce mi-ar putea fi de ajutor pentru ca nu am habar cand trebuie schimbate piese, revizii, km, cam ce trebuie sa urmaresc in timp. Atata stiu ca lichidele sunt la nivelele care trebuie. Am citit din topicul asta, am si selectat ce ma interesa, dar totusi imi lipseste o lista cu ce trebuie facut de la a la z.
                            ms

Comment

• Concret aceste date t-i le-as putea da de pe carnetul de intretinere a-l loganului meu (tot 1.6 MPI ) dar trebuie sa ai date despre revizii efectuate , piese deja schimbate km efectuati ca sa stii ce ai de facut mai departe

Comment

• Daca tu aflii ce revizii a facut nici nu trebuie sa-ti mai dea carnetul de intretinere. Te pot ajuta eu, daca ai nevoie de intervalele de revizii si piesele schimbate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google