Salut Andrei.Eu am masina din 2005 mai.Reviziile dupa ce a iesit din garantie nu mai fac la Dacia Service.Eu pot sa fac programarea pentru OTV.De fapt "OTV"ce este?Multumesc pentru raspuns.
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Poti face programarea pentru OTS (adica operatiune speciala, ceruirea) in orice service.
Comment
-
Nu platesti nimic, e gratis.
Comment
-
Nu poti sa suni. Trebuie sa mergi acolo si le zici ca vrei o programare la operatiunea de ceruire a pasajelor de roti spate. O sa ia talonul, sa verifice, dupa care fac programarea.
Comment
-
E si normal, doar e Meridian...
Si pun pariu ca uleiul e Dacia Oil, la vreo 40 lei bidonul...
Comment
-
Urmeaza sa fac revizia de 30 000 ( de fapt 27 000) peste ceva timp. Masina avand actual aprox 24000.
Am mers cu ea preponderent in afara localitatii, in oras destul de putin. Nu am un stil agresiv de conducere, deci intrebarea mea este: oare trebuie sa schimb si placutele? Eu zic ca nu, acum ramane de vazut.
Ce implica reviza de 30 000? Ulei, filtre, bujii, eventual placute frana ( sper ca nu, caci sunt scumpe). Altceva?
Ca service ce imi recomandati? Dacoserv, amg, adras oltenitei?
Si nu in ultimul rand pretul la care ar ajunge revizia, atat cu schimbarea placutelor, cat si fara.
Multumesc anticipat
Comment
-
Iti recomanda Dacoserv, iar ca pret, in jur de 550 lei cu schimbul placutelor, si 350 lei fara schimbul lor.
Comment
Comment