Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut Andrei.Eu am masina din 2005 mai.Reviziile dupa ce a iesit din garantie nu mai fac la Dacia Service.Eu pot sa fac programarea pentru OTV.De fapt "OTV"ce este?Multumesc pentru raspuns.

Comment

• Poti face programarea pentru OTS (adica operatiune speciala, ceruirea) in orice service.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Ma gandesc ca eu trebuie sa platesc nu?

Comment

• Nu platesti nimic, e gratis.

Comment

• Inca o intrebare si nu te mai deranjez.Sa sun Pe Dacia Service si sa zic ca vreu o programare OTS?Atat?Merci pentru raspuns.

Comment

• Nu poti sa suni. Trebuie sa mergi acolo si le zici ca vrei o programare la operatiunea de ceruire a pasajelor de roti spate. O sa ia talonul, sa verifice, dupa care fac programarea.

Comment

• Multumesc pentru ajutor.Salut.

Comment

• Da un telefon scurt la Meridian Sud si ai sa cazi pe spate singurel.Revizia implica 4 L ulei+filtru ulei+filtru aer+ 1 buc laveta+2 ore si jumate de manopera= 4.200.000 lei vechi.Nu vorbesc prostii!!!

Comment

• Mama ce preturi...E mult mai ieftin la Adras Oltenitei, dar tre sa stai oarecum cu biciu pe ei. Pe mine m-a costat 330 ron.

Comment

• E si normal, doar e Meridian...
                      Si pun pariu ca uleiul e Dacia Oil, la vreo 40 lei bidonul...

Comment

• Meridian lucreaza cu Dacia Oil si Elf.Ai dreptate.Eu personal am pus numai Mobil1 5 40 w

Comment

• Urmeaza sa fac revizia de 30 000 ( de fapt 27 000) peste ceva timp. Masina avand actual aprox 24000.
                          Am mers cu ea preponderent in afara localitatii, in oras destul de putin. Nu am un stil agresiv de conducere, deci intrebarea mea este: oare trebuie sa schimb si placutele? Eu zic ca nu, acum ramane de vazut.
                          Ce implica reviza de 30 000? Ulei, filtre, bujii, eventual placute frana ( sper ca nu, caci sunt scumpe). Altceva?
                          Ca service ce imi recomandati? Dacoserv, amg, adras oltenitei?
                          Si nu in ultimul rand pretul la care ar ajunge revizia, atat cu schimbarea placutelor, cat si fara.
                          Multumesc anticipat

Comment

• Nu stiu la celelalte dar la AMG te lasa sa stai langa masina si nici preturi exagerate n-au!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Iti recomanda Dacoserv, iar ca pret, in jur de 550 lei cu schimbul placutelor, si 350 lei fara schimbul lor.

Comment

• @darkside, andrei : Multumesc pt informatii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google