Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by andrei View Post
    Daca ai mers mult in oras, e mai bine sa schimbi uleiul inainte de plecare.
    pai din cei 5700 km, cam 4000km sunt in afara orasului

Comment

• Atunci poti merge pana la 15.000 km cu uleiul asta.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Logan Prestige 1.6 16v - revizia de 45.000km la APAN Braila:
        ulei dacia oil 5w30, filtru ulei, filtru de aer, bujii, bec la buton AC
        cost total (piese+manopera) = 351 lei

Comment

• Salut. Mai am un pic si se face un an de cand am cumparat un logan de 1.6 pe benzina.
          Trebuie sa ma duc la revizia de 1an.
          In iarna am avut o mica tamponare si am schimbat aripa din fata la un service oarecare - unde m-a indrumat asiguratorul.
          Acum m-a speriat un prieten ca cica am pierdut garantia pt. Ca nu am facut reparatia din iarna intr-un service autorizat dacia. Asa e? Asta inseamna ca nu pot sa ma duc nici la revizia de 1 an. Ca si pe ea am pierdut-o?

Comment

• Nu cred ca se cunoaste daca e facuta cum trebuie si oricum nu are treaba cu garantia tu faci reviziile pentru motor cutie si altele nu pentru tabla.

Comment

• Stiti cumva cum pot afla daca sunt facute reviziile cum trebuie / la timp la un logan ? Fostul proprietar m-a asigurat ca a facut toate reviziile ca la carte, totusi in cartea de intretinere e trecuta doar prima revizie, la 14500. Masina e din 02.2005 cu 39500 km la bord. Normal ar fi trebuit sa o faca in 02.2008 dar nu stiu sigur. Ma puteti ajuta cu vre-un sfat ?

Comment

• Pai daca sunt facute la timp sunt trecute in carnetul de intretinere. Cam ciudat sa fie facute si nu trecute in carnetul de intretinere.

Comment

• Salutare.Singura dovada ca a facut reviziile sunt in cartea de intretinere.Daca le-a facut trebuiau trecute in carte.Eu la revizia de 30 mii nu am avut cartea de intretinere,am facut revizia si ziua urmatoare pe baza facturii am fost si mi-a trecut-o in carte.Poti merge la serviceul unde zice el ca a facut revizia si sa te interesezi.Daca nu e scrisa in carte e posibil sa nu o mai fi facut ca stia ca vinde masina.Bafta multa

Comment

• Sau sa le fi facut in alt service decat dacia.

Comment

• Asa m-am gandit si eu ca trebuiau trecute in cartea de intretinere, incerc azi sa vorbesc cu respectivul sa il intreb de revizii. Mersi de raspuns.

Comment

• Am reusit sa vorbesc cu el, a spus ca este facuta si cea de 30 mii dar nu a avut cartea la el dar pot sa intreb la service-ul unde a facut-o ca este introdus in bazele lor de date ca a facut-o si ca urmatoarea revizie trebuie la 45 mii nu la 3 ani cum m-am gandit eu. El mi-a explicat ca fiind luata in leasing si pe o firma (e si patron), era obligat sa faca reviziile la numar de km nu la ani si n-as crede ca s-ar fi incurcat sa nu isi faca reviziile la timp pe masinile firmei.
                        Pot fi "barbi" ce mi-a zis ?

Comment

• Nu stiu ce sa zic insa reviziile trebuiau facute din 15000km in 15000 la benzina sau la un an daca nu se fac km respectivi.

Comment

• @mikebike72: Poti merge in orice service sa intrebi daca a fost facuta revizia. Sa ai la tine cartea de identitate a masinii si carnetul de intretinere.

Comment

• Aha, asa am sa fac, n-am acum la mine si cartea de identitate, doar cartea de intretinere. Pe net nu pot gasi datele astea ? (lenea-i mare....)

Comment

• Nu se gaseste nimic pe net, nu ai acces la asa ceva. Deci "plimbarea" pana la dealer ramane singura solutie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google