Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu la receptie, erau 2 tipi si o tipa la intrarea in service, unul era intr-o salopeta, s-au uitat in carte, au vazut ca nu scrie de revizie si parca nici nu mai aveau chef sa asculte. Nu am mai intrat inauntru dupaia ca s-ar fi uitat urat. VIN-ul ce inseamna ? Vin din ala de baut ? Sau altceva - banuiesc eu cam ce.
    Au spus de placute ca pe la 30000 ajung la limita si trebuie schimbate, iar acum daca se afla in stare buna inseamna ca au fost schimbate (si implicit a fost facuta revizia la 30 mii), daca sunt duse atunci nu a fost la revizie.
    Unui nestiutor ca mine pot sa ii spuna orice ca tot ii cred.

Comment

• VIN-ul e un cod unic la Dacia, pe care il are fiecare masina. Daca ii prezinti unui receptioner service factura achizitionarii masinii iti spune ce vrei tu sa afli.
      Placutele, daca s-a mers mult in afara orasului, nu sunt tocite, deci se poate sa nu fi fost schimbate.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Cu placutele e discutabila rau faza...Eu am schimbat primul rand de placute, cel din fabrica, acum 2 luni si ceva, la 60.000 km sau 62.000!
        masina a vazut din cei 60-62.000 km numai maxim 7.000 km de romania, restul fiind facuti prin ungaria, austria si germania, autostrazi sau drumuri f bune.
        daca mergeam prin bucuresti sau prin tara, le-as fi schimbat la cati km am facut cred ca pe la 25-30.000 km.
        deci, depinde de stilul de condus, daca pui frane cum vad la multi la fiecare curba sau denivelare, si de drumurile pe care mergi, aglomerate sau autostrazi unde nu ai nevoie de frana ca prin orase...
        apropo ieri a implinit masinuta mea 70.000 km, fiind din 02.2005
        Life is short...play more!
        http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• O sa merg atunci la receptioner, o sa iau si factura cu mine si inainte o sa dau si niste telefoane sa nu mai fiu expediat. Mersi.

Comment

• VIN-ul e seria caroseriei (vehicle identification number). Revizia o poti verifica cautand in baza de date seria masinii, nu conteaza ca ai avut sau nu carnetul de revizie la tine. In mod normal nu se face revizia fara carnetul de intretinere, daca masina e in garantie. Bfta oricum, sper sa rezolvi si sa fie ok masina!
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• ce sa aleg pt revizie dacoserv sau adras??? Am programare la amandoua pt ca nu eram nu erau ei hotarati. Adica cadn i-am sunat prima data nu mi-au zis sigur cand pot sa vin. Si apoi iar am sunat mai tarziu si am facut programari la amandoua la aceeasi ora si in acceasi zi. Nu stiu care sa o aleg. Din experienta voastra care lucreaza mai bine, care e mai ieftin?
              1.5 dc

Comment

• O sa mai insist pe alte cai, oricum tind sa cred ca masina e ok, nu am avut probleme cu ea in afara de cele pe care le-am facut eu (o mica botitura, zgarietura...), cand am luat-o i-au facut si testul CIP, au ridicat-o si a fost inspectata de fata cu mine, a fost totul ok, nu lipseste niciun surub de la tablaraie, nu am motive sa cred ca nu e ok sau ca nu e facuta revizia la timp; eu caut informatia pentru linistea mea personala, sa stiu sigur cum stau.

Comment

• ...Maine ora 13.00 revizie la un an de zile(programarea facuta azi!?).Sunt curios ce or gasi pe la ea saraca...Cica ma costa in jur de 200 RON ulei si filtre si poate si altceva...Da ce draq sa se duca intr-un an?... Ca nu a dat semne

P.S....Revin cu detalii...Dupa...

Comment

• Nu se duce nimic intr-un an, daca tu n-ai simtit/vazut nimic la ea, e ok.
                    Ei te vor intreba: ''ceva probleme sesizate?'' Sau ma rog, ar trebui sa te intrebe.
                    Eu la 15000 km la intrebarea asta, le-am spus ca bate motoru'

Comment

• ...Pai mi-au zis la telefon sa ma gandesc daca mi s-a parut ceva in neregula la masina...sa le spun maine.
                      Da chiar iti batea motoru...Sau doar in capu' tau...?

Comment

• Ii bateau prunele ... Si al meu face ca toti dracii si nu am depistat de unde. Cand ai o "problema" din asta oricum nu te ajuta cei de la revizie. E bine sa mergi cu lista facuta cand te duci la revizie (eu am deja una destul de consistenta pentru cea de 1 an). Dar mai am o luna pana atunci. Mai am timp sa o completez.
                        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Eu in afara de greierasi nu am avut nimic pe lista. Dar pentru orice eventualitate i-am pus sa-mi testeze franele si motorul (CLIP). Nici o problema. As fi avut eu o problema dar i-am bagat in ceata. Cand le-am spus ca sistemul de evacuare nu este perfect aliniat si de-aia e zgomotos motorul se uitau la mine ca viteii la poarta noua.
                          Eu nu inteleg de ce tot dadeau toti cu pumnul in scutul de la masina. Probabil este ultimul racnet in tehnica de verficare a suruburilor .
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Aia cu scutul cred ca au invatat-o la scoala pregatitoare clasele I-IV Dacia. Ca si pe la Arad tot asa fac verificarile (pot sa iti confirme cativa forumisti de la noi). Deci e o treaba obisnuita. Probabil le place cum suna si justifica intr-un fel timpul de stat in service. Dar neaparat scutul trebuie sa fie lovit de cel putin 2 persoane diferite de cel putin 2 ori fiecare. Altfel nu e valabil testul.

Am insa o alta intrebare, nu stiu daca s-a mai pus sau nu, dar chiar nu imi aduc aminte si nu o gasesc "anterior". Voi a-ti dus masina la revizie spalata (interior-exterior) ? E scris pe undeva ca e obligatoriu asa ceva ?
                            Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                            Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Nu e obligatoriu, dar nici sa o duci cu noroiu de doua degete pe ea.
                              Viorelu: aveam ceva tzacaneli, da' nici acu nu stiu, eu sau masina... ))

Comment

• Pe la exterior o speli doar daca are noroiul de doua degete cum a spus Octavian. Daca nu nu o spala ca oricum se murdareste pe acolo.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google