Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pentru Andrei si Cioby: MULTUMESC de raspunsuri.

La revizia urmatoare ma duc cu toate in dinti. Am gasit la Autokarma placutele de Logan undeva la 60 RON. Le iau pe alea si ma duc la DACOSERV.

Pentru Cromatic:
    ieri m-au sunat sa se asigure ca e totul in regula..... ca si element de customer service jos palaria si respect pt asta...... naspa e ca nu au inteles nici la telefon ca e importanta dorinta clientului de a da un ban in plus pe un ulei mai bun.... o tot dadea ca ala e recomandat de Dacia.... o fi recomandat de Dacia dar tot recomandat e si ala cu 5W.... probabil ar fi costat mai mult si marja de adaos comercial ar fi fost mai mica.

Multumesc,
    Last edited by crispred; 10 October 2008, 19:27.

Comment

• Ce anume e kit-ul accesorii? Ce contine sau ce e ?

cine imi spune unde pot gasi si eu un kit distributie bosch si la ce pret? Sau un loc anume sa merg sa iau un kit de distrbutie bun
      sigpic

Comment

• Azi am facut revizia de 1 an
        ulei dacia oil premium 5w30 90 ron 4/l produs la brasov
        filtru ulei 30 ron
        filtru aer 50 ron
        manopera 44,4 ron pe factura trecut 1,20 ore da am stat 40 min
        Total 214.40 .O mai verificat esapamentu,rotile daca au joc,clacsonu,farurile,semnalizarea,stergatoarele,u sile si umflat pneurile de intrebat nu m-o intrebat nimica despre masina am zis ca mai curge lichid de spalat parbrizu pe la gura bidonasului si o zis ca i prea plin in rest am fost multumit si m-au trimis sa stau langa masina daca vreau .

Comment

• Service

Salut.
          Saptamana trecuta am fost la service si am schimbat ulei,filtru ulei si filtru aer.M-a costat 295 lei.Daca le schimbam eu scuteam 35 lei manopera.Nu e mult dar decat sa ma mai murdaresc eu!
          Last edited by catalin33; 20 October 2008, 17:51.

Comment

• Ma mir ca a fost doar atat manopera...
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
              Ma mir ca a fost doar atat manopera...
              Atat am platit.Scrie clar pe factura, aceasta fiind detaliata.Tariful este 50 lei pe ora.
              Daca stam sa ne gandim bine nu dureaza mult, eu am schimbat doar uleiul, filtru si filtru de aer, nu am facut revizie. Cat sa dureze ? 30 minute la ulei si 5 minute la filtru de aer.Am dat un exemplu dar cam atat dureaza, eu nu am cronometrat dar nu am avut timp decat de o cafea si de o revista si apoi m-au chemat ca e gata.
              Mentionez ca service-ul este dotat cu camere pe fiecare stand iar monitoarele sunt in sala de asteptare, de unde am urmarit toata operatiunea.
              Last edited by catalin33; 23 October 2008, 21:27.

Comment

• Pai mai mult ma miram de faptul ca ti-au pus doar 40 de minute manopera, ca ea de fapt e normata.

Comment

• Zilele trecute mi-am facut si eu revizia de 2 ani (17000KM)
                  filtru aer 25 ron
                  filtru ulei 25 ron
                  ulei Mobil1 5W40 157 ron
                  manopera 0 (mi le-am schimbat singur)
                  urmeaza sa imi cumpar antigelul (glacogel sau cum ii zice) din cate stiu la 2 ani se schimba si lichidul de racire.
                  Captain of the black pearl

Comment

• Mai bine uita-te ce scrie in carnetul de intretinere la tine, s-ar putea sa nu fie la 2 ani ci la 4 ani.

Comment

• Mi-am luat si eu "consumabilele": filtru ae, ulei si Mobil1 ESP 0W30 = 290 RON.
                      astept sa vad cat imi mai pun astia "adaosul si manopera". Oricum o sa cer un diagnostic de arderi sau de ce vor ei ca nu imi place ceva. Ma pun acum si sun sa ma programez.
                      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                      Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• In mod normal si firesc mai mult de ~80-90 lei n-ar trebui sa te taxeze.
                        Imi aduc aminte la 15000 km, filtru ulei si aer pus de ei, m-a costat 157 lei (uleiu separat).

Comment

• 16 v prima revizie 3,5 bulioane. Cum suna?
                          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Ce ulei ti-au pus?
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @bubu_vasile: Sa ceri un test de injectoare la revizie, dar se plateste separat.

Comment

• Deci colegu bubu vasile e obsedat, pardon - stresat de consumul mare care il are al lui 1.6 mpi in orasul Arad, adica aproximativ 9,5% ...Si masina forjata vai de capu' ei...
                                Ii cunosc masina, merge ''ceas'', dar nah...Daca n-are ce face cu banii, sa plateasca si un test de injectoare. Scuze de off.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google