@kissfm: Si la Dacoserv te lasa cu consumabilele aduse de tine.
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Dupa cum am promis la octavian am facut "testul" cu nivelul uleiului. Si ca acesta sa fie si mai concludent am rugat si pe altii sa il verifice. Rezultatul: e la maxim (poate chiar si putin peste). Deci ... E clar. Nu l-au scurs tot ! E singura explicatie. Si sa nu aud pe cineva ca la mine instalatia e mai micaCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Nu au termen de valabilitate, dar trebuie sa fie tinute in conditii normale, fara temperaturi excesive sau umiditate mare.
Comment
-
Originally posted by kissfm View PostSalutare!
Trebuie sa merg luna asta la revizie cu golanasul. La ce service din Bucuresti ma lasa cu ulei+filtrele mele? Si sa stau langa mecanici cat lucreaza la masina.
Multumesc!
Am facut un schimb de ulei la Adras Militari si m-au lasat sa stau langa masina cat a lucrat mecanicul. Schimbul l-am facut cu uleiul lor, dar m-au intrebat daca am venit cu uleiul meu, din asta deduc ca te lasa cu piesele tale.http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI
Comment
-
Am fost si eu azi la revizie la 1an(12oookm) consumabilele leam cumparat eu.
filtru de aer+ulei=45 lei
ulei castrol magnatec 5w40 (fully syntetic) cumparat targ vitan 119 lei
Total materiale:154 lei
Manopera 119.70 lei
Spaga mecanic 10 lei
Total:290 lei
Am intrat la 8:45 si am iesit la 9:10 tot acest timp am stat langa masinaABS+ 1.6
Comment
-
Am si eu o intrebare.Masina are 3 ani jumate si 21000 km.Ultima revizie in service am facut in vara lu 2007 si avea 12 mii si ceva de km.Trebuia sai fac revizia de trei ani vara asta dar nam fost.Ar fi ceva anume care sa trebuiasca schimbat neaparat avand in vedere varsta masinii si nr de km?
Comment
-
sal
Azi 13.11.2008 - 3 a revizie la Dacoserv ( primele 2 la Adras dar mi-a ajuns pina in git nesimtirea preturile si figurile) (Garantie exinsa)
Cumparat materiale Vitan :
Filtru Aer+ Ulei ambele Renault - 70 Ron
Bujii Renault 2 electrozi - 15 ron Buc x 4 = 60 ron
Placute Frana Ferodo - 75 Ron (nemontate inca mai tin cele vechi)
Ulei Elf Evolution 5w40 (Carrefour)(syntetic tehnolocy DOAR) -110 Ron
Total Materiale : 315 Ron
Manopera : 85 Ron
Spaga 20 Ron mecanic + 10 Ron la baiatul de la ceruire (logan 2005 )
Ceruirea GRATUITA dar normal ar fi fost pt ca mi sa dat factura si la asta undeva putin sub 60 euro cu TVA cu tot.
Constatare gratuita + foto : in vreo 3 locuri imi sare vopseaua ...Cica de la pasari ...Au dreptate dar ce vopsea e aia de sare ??Trebuia sa astept confirmare de la Mioveni daca se accepta sau nu.N-am mai asteptat-o ca ma punea sa ma duc pina la fabrica.
Am intrat la 8.45 si am iesit la 12.30 prinzind 3 masini in fata la ceruire.
Cost Total Revizie : 430 Ron + 25 Ron benzina = 455 Ron
Mentionez ca si la Dacoserv si la Adras mi sa spus ca costa peste 750 RON cu consumabilele lor ...Deci economia este evidenta .
Loganelor pina in 2006 care le trebuie ceruirea acea pt prevenirea ruginii ....Daca aveti cea mai mica floare de rugina care o constatati voi sau cei de la ceruire .....Va baga automat Ceara peste tot + usi (mie nu mi-a bagat in usi ca cica lotul asta nu necesita) Si va trimit automat la MIOVENI ca vrei ca nu vrei unde acolo repeta operatiunile + ca repara defectiunea.
Dacia deconteaza benzina dar nu sub forma de bani sau bonuri ....Iti dau diferite chestii pt masina ...Unuia inaintea mea ia dat un ornament de toba + niste parasolare laterale (daca pt asta erau plasticele alea).
Am fost lasat sa stau linga masina nu ca la Adras de te uitai printr-un geam ....Chiar mecanicul si cei de la receptie m-au invitat sa stau .Mecanicul mi-a descris operatiunile ...Cica asa trebuie si chiar daca ma plictisesc trebuie sa ascult
cam atit
bye
P.S. Uitam ...Adras-ul mi-a cerut 170 Ron pt manopera cu materialele mele si fara schimb placute ....Ce jepcari
Comment
Comment