Eu merg in continuare pe bujiile renault, filtrele renault, curele renault, numa uleiul e castrol.
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
La revizia de 30 de mii trebuie schimbate neaparat si bujiile ?
Eu o sa`mi cumpar singur uleiul si filtrele ..Placutele de frana inca au destula carne...Mai duc pe putin 10 mii.
si in rest...Bani imi iau doar la manopera..Avetzi ideea cat poate sa ia ?
Comment
-
@ andreea: pai e cam in functie de cate ore dureaza manopera. Ei in general au un timp si se cam incadreaza in el. Vezi numa sa nu te pacaleasca cum am patit eu cand m-am dus sa imi schimbe kitul de distributie, ca mi-au taxat 4 ore de manopera in loc de 1,5 ore. Desigur am aflat ca am luat teapa dupa ce am intrebat aici .Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
ca mi-au taxat 4 ore de manopera in loc de 1,5 ore.
Desigur am aflat ca am luat teapa dupa ce am intrebat aici .Problemele se creeaza...Solutiile exista deja.
Comment
-
Azi am fost si eu la revizie si.....................Surpriza!!!!!Am 15000 km la bord si am fost la AMG Pantelimon si mi-au zis k tre facuta revizia la 20000 km.Cica loganurile achizitionate dupa 19 feb 2008 fac la 20000(benzinare) si 15000(diesel).Culmea este ca tipa de acolo mi-a zis sa ma uit in carnetul de intretinere al masinii ca scrie acolo.Si m-am uitat si scrie 15000 benzina si 10000 diesel.Cred ca cei de la Meridian sud au avut carti vechi cand am luat masina.:smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:
Comment
-
Eu personal nu as tzine in masina un ulei(mai ales Dacia Oil) mai mult de 15.000 km. Chiar si 15.000 e mult.....
oricum ma mir ca ti-au zis asta cei de acolo ..Ce naiba ei nu au interes sa iti ia banii?)Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Ce naiba ei nu au interes sa iti ia banii?Problemele se creeaza...Solutiile exista deja.
Comment
-
Doar ce am facut azi dimineata revizia la 45000 KM.
Ulei, filtru ulei, filtru aer + manopera 302 ron.
Comment
-
Alin pai daca asa scrie atunci asa e, si eu am auzit de treaba asta, ca loganurile care sau fabricat dupa 2008 fac revizia mai nou din 20 in 20(benzinarele) si 15in15(diesel),eu am un prieten cu un kiss dci care la cumparat in nu stiu cat ianuarie 2008 si la el tot asa a ramas revizia din 10 in 10(ia spus si la service,ia spus de cand e masina si, a zis ca la el ramane tot asa cum era normal la diesel revizile),deci numai daca e din februarie incolo atunci se schimba treabasigpic
Comment
Comment