Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @andreea13:
    din cate stiu, si dupa ce am vorbit cu o cunostinta (mecanic la dacia service), uleiurile folosite de ei desi au eticheta de "dacia oil", sunt tot "elf", numai ca in service-urile autorizate dacia au eticheta "dacia oil", in cele autorizate renault se numesc "renault oil";
    deci, aceeasi 'marie' cu alta palarie, pardon 'eticheta'.
    Last edited by moses; 19 December 2008, 00:04.
    a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

• Nu este adevarat
      Dacia Oil e un ulei Elf este altul.
      Asa arata DAcia Oil.
      Attached Files

Comment

• Si pentru cei din zona de sud se poate face revizia cu piesele tale la AutoNesti, sunt foarte profesionisti, si pe deasupra poti sa stai si langa mecanicul care iti face masina ;). Eu numai acolo am facut reviziile si n-am avut probleme.
        sigpic
        The MVP

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
          Nu este adevarat
          Dacia Oil e un ulei Elf este altul.
          Asa arata DAcia Oil.
          Nu intelegi domne ca e acelasi ulei da sub alta eticcheta.
          Nici eu n`as crede asta...cu e acelasi cu elf...dar in fine..

Comment

• Cand am fost la revizie ce de acolo au zis ce ulei vreau dacia oil sau elf ca i tot aceeasi treaba numa ca i ambalat de alta firma eu o sa merg numai pe dacia oil .

Comment

• daca este aceeasi marfa, inseamna ca are si acelasi pret. nu?
              sigpic

Comment

• Cum sa aibe acelasi pret? n-ai auzit de marketing?
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by andreea13 View Post
                  Nu intelegi domne ca e acelasi ulei da sub alta eticcheta.
                  Nici eu n`as crede asta...cu e acelasi cu elf...dar in fine..
                  Iti spun sigur ca in recipientele ce ti le-am afisat eu nu o sa gasesti exact acelasi ulei ca intr-un recipient de Elf 5w30evolution de exemplu.
                  Este o idee mai slab calitativ decat Elf.

Comment

• revizia de 60000 la cat se duce? cu schimbat kit distributie, etc...
                    acum tre sa o fac pe cea de 45000, dar pana in octombrie tre sa strang bani si de cea de 60000, ca am inteles ca e cam dureroasa...
                    Better late than never, but never better late

Comment

• Intr-adevar, revizia de 60 mii e putin dureroasa pentru buzunar. Dar trebuie avut in vedere ca se schimba tot kit-ul de distributie si accesorii (curea distributie, curea alternator, curea aer conditionat si ce curele or mai fi), bujiile, uleiul, filtrul de ulei, filtrul de aer.
                      Eu am facu-o acum cateva zile si s-a ridicat la 1400 Lei.
                      Parerea mea este sa mergeti intr-un service unde se lucreaza cu simt de raspundere, pentru ca e o operatiune care se face o data la 60 mii si e destul de importanta.
                      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• mersi... deci vreo 1400 RON...
                        Better late than never, but never better late

Comment

• eu mi-am cumparat piesele - kit distributie, kit accesorii, filtru ulei, aer, si ulei motor mobil synt s - 550ron si pe 6 ian sunt programat la revizia de 60000km. acum am 66350km sper sa mai duca 2000km pana in ianuarie distributia
                          sigpic

Comment

• Eu la 60.000 km ma duc sa-mi schimb DOAR kitul de distributie, fara oloi si toate cele. (cu posibilitatea pierderii garantiei, nu ma doare capu') Desigur kitul cumparat de mine (piese de fabrica, nu ''srl''). Sunt curios in varianta asta cat ar fi manopera.

Comment

• 45000

Facut azi revizia de 45k la Dacia Cluj-Feleac:

Manopera
                              - receptie si diagnosticare: 45,38
                              - revizie generala: 45,38
                              - inlocuire filtru de aer: 45,38
                              Total manopera: 136,14

Piese:
                              - filtru ulei: 28,47
                              - element filtrant: 43,74
                              - ulei Elf Evolution SXR 5w30 4 litri (am mai pus eu juma de litru ramas de la revizia de 30ooo): 138,80
                              Total piese: 211,01

TOTAL: 347,15

Placutele de frana nu au trebuit sa fie schimbate. Sunt cele originale, dar mecanicul a zis ca mai tin inca 8000 km garantat.
                              Martinel rules!

Comment

• Tatal meu a vorbit cu un inginer de la dealer-ul din Arad si i-a spus ca Logan-urile benzinare fabricate din febuarie incolo au revizia la 20 de mii de km sau 1 an.A intrebat si de ulei.
                                Si i-a zis ca si uleiul tot atunci(masina mea avand acuma 13000,iar in martie face 1 an)
                                Mai sunt pe aici care a lasat in Logan uleiul Dacia oil peste 15 mii de km?
                                20 de mii mi se pare exagerat desi nu cred ca mai fac eu 6000 de km pana in martie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google