Originally posted by valeriuciprian
View Post
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cred ca ar fi criminal sa nu ti-l fi schimbat
De obicei, in momentul in care este oferit bonus un produs comercial, acesta este trecut pe factura, rolul principal fiind de scadere din gestiune si de evidentiere a lui (trecut si pus un pret nul, ori jos un discount care sa fie de valoarea lui)
Interesant subiectul!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Nu va mai stresati ca a fost schimbat mai mult ca sigur.
Spre exemplu in Arad NU scrie piesele in amanunt, scrie doar ''piese schimb'' si trece valoarea... (deci e clar ca jongleaza si acolo cativa lei)
Cand am timp o sa pun si poza facturii, numai sa nu radeti )))
Comment
-
-
salut in curand o sa fac si eu revizia de 20k de km la dci, aveti ideii cam ce ar trebui sa schimbe? inafara de ulei,filtru ulei , filtru motorina, filtru aer ar mai fi ceva la care ar trebui sa ma astept? sau cam atat ? ps salut la toata lumea!! acesta e primu meu post, de ceva timp stau si citesc pe aici ))
pps scz acum am vazut ca am postat la benzina sczLast edited by justkta; 22 January 2009, 00:15.
Comment
-
23.01.2009 -revizie 1 an, 9382 km, logan 1.6 Kiss
Manopera (FTVA):
-receptie vehicul si diagnosticare= 22.69 lei
-inlocuire filtru aer= 13.61 lei
-revizie generala=77.15 lei
-spalat exterior=12.71 lei
Total manopera FTVA= 126.16 lei
Piese (FTVA):
-filtru ulei=32.45 lei
-element filtrant aer=49.05 lei
-ulei elf SXR 5w40 4L= 155.97 lei
Total Piese FTVA= 237.47 lei
Total general FTVA= 363.63 lei
TVA 19%=69.09 lei
Total de plata= 432.72 lei
Dacia Service Cluj Feleac
Sunt multumit de servicii.
Comment
-
Astazi am facut si eu revizia de un an,logan 1.6 mpi kiss,la 10.300 km,am intrat la 08.15 si am iesit la ora 09.30.Manopera a fost 87,51 lei cu toate piesele mele si anume:
-filtru aer-moca(facut rost de el)
-ulei Texaco Havoline Special LGO 5w-30,ACEA:A1/B1,API:SL/Energy Conserving(cica sintetic scrie pe bidon pe verso),SPANIA 4 litri+filtru ulei Texaco=90lei(la service era 144 parca)
-filtru habitaclu MANN CU1829 luat cu 61 lei si schimbat de mine.
S-a miscat bine mecanicul mai ales ca era o cunostinta de-a mea,curios a fost ca nu a gasit la busonul de ulei garnitura aceea de cupru si mi-a pus-o de la el.Pareri sa zic ca trage o idee mai bine dar cauza cred ca este filtrul de aer nou,cel vechi fiind imbacsit,acelasi zgomot la motor deci nimic surprinzator.Uleiul vechi(de fabrica) era destul de negru semn ca si-a facut datoria bine in motor.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Probabil au uitat sa puna garnitura la filtrul de ulei in fabrica, se mai intampla.
Comment
Comment