Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am apropae 28.000km si se apropia revizia !Am citit dar vad ca fiecare a schimbat diferit,de ex: unii bujii altii nu,unii placutele ,altii nu! Normal se schimba:ulei,filtru benzina,filtru ulei,filtru aer si placute? Manopera nu este gratuita daca este garantie?

Comment

• Filtrul de benzina se schimba numai la 120000 mi km la 30000 se schimba buji,placute de frana,filtrul de ulei,aer si uleiul se mai uita care ar mai fi defectiunile aparute la masina manpera NU ESTE GRATUITA si daca ai garantie la masina .

Comment

• am sunat la prisma braila si mi-au spus ca ,revizia costa 360ron:ulei,filtru ulei,filtru aer si bujii !In caz ca trebuie schimbate si placutele mai costa 250 ron !oricum o sa le cumpar eu poate ma ajunge mai ieftin!

Comment

• eu trebuie sa fac prima revizie la 15000
          ce se schimba acum?
          sigpic Alexandria

Comment

• La 15000 km se schimba numa ulei ,filtru,aer,ulei si atata pe mine m-a costat 210 ron cu toate consumabilele de la ei .

Comment

• Si eu in martie sun pentru programarea la revizia de un an.

Comment

• Ambition, 1,6 MPI,revizie de 3 ani (38000 km), facuta la Condorul SA dealer in Calarasi. La 8,05 intrat in hala, 8,50 iesit. Ulei (cumparat de mine) Valvoline Synpower 5W40, 3litri si un pic=95 lei, filtru aer 57 lei, filtru ulei 38 lei, manopera 45 lei. Total service=140 lei, total revizie(si ulei)= 235 lei. Verificat frane, directie, roti,masina pe dedesupt, lumini, antigel etc. Mult mai scumpe filtrele fata de anul trecut, deh! a crescut euro...
                Placutele de frana le-am schimbat anul trecut.
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Revizia de 30.000 km (reali 28.000)

1.Ulei Castrol 5W40(magazin)-140 ron
                  2.Bujii 4 buc -68ron
                  3.filtru ulei(supercar) -15ron
                  4.filtru aer(supercar) -25 ron
                  5.placute frana(supercar) -60 ron (la ei erau 250 ron )
                  6.manopera -113 ron
                  Total:421 ron

revezia am facuto la APAN Braila ,Recomand,baieti de treaba,fara "prajituri"
                  maine am programare pentru a desface bordul si sa puna un burete,din cauza ca am un zgomot !

Comment

• Revizia 45 000 km /3 ani ( reali: 40800/2 ani).

1. ulei mobil 1 ESP 5w30 (depozit) - 120 ron
                    2. filtru aer - 35 ron
                    3. filtru ulei - 25 ron
                    4. placute frana - 70 ron.
                    5. manopera - 0 ron.

Placutele de frana si filtrele luate de pe forum.
                    Placutele de frana mai aveau inca 12.8 mm.
                    Revizie facuta in regie proprie.

PS: cei ce au facut revizia si vor sa detalieze, va rog urmati modelul expus de dany_6900... E mult mai lizibil. Multumesc pt intelegere.
                    Last edited by Cezar; 19 February 2009, 18:38.

Comment

• La 45 000 km la LOGAN MCV am schimbat uleiul singur.
                      -Masina am cumparato in 28 Dec 2007.
                      - am verificat jocurile la directie sau pivoti=totul a fost ok.
                      -ulei dacia oil 5w40
                      -filtru aer suflat si curatat de mine.
                      Masina merge de rupe.Vreau sa intreb daca ar fi bine ca la urmatoarea schimbare a uleiului sa folosesc ulei special pt GPL.Eu merg foarte mult pe GPL.
                      Last edited by adonis33; 19 February 2009, 22:19. Reason: Automerged Doublepost
                      "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

• ma apropiu de 60000km este obligat sa schimb pompa de apa si distributia ?

Comment

• Distributia musai s-o schimbi
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• am inteles, trebuie sa ma pregatesc de ceva bani :P sa inteleg

Comment

• Originally posted by Dagutu View Post
                              am inteles, trebuie sa ma pregatesc de ceva bani :P sa inteleg
                              te costa 175 distributia pe contitech
                              si pompa apa 151 pe hepu

Comment

• Originally posted by Dagutu View Post
                                ma apropiu de 60000km este obligat sa schimb pompa de apa si distributia ?
                                Mie mi-a spus un prieten mecanic sa spunem destul de priceput ca poti merge maxim pana in 70.000 km, in intervalul asta 60.000 - 70.000 km chiar ca este musai sa o schimbi. Succes si daca esti dragut adu si niste preturi, ma apropii si eu destul de repede
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google